2melekannesi_ DuaElf çocuklar sever mi bilmem ama mülayim çorbası var nefis yemek tariflerinde onu deneyin bayılırsınız tam soğuklarda içilecek çorba içine tavuk didikleyip şehriye falan da atabilirsiniz çok yakışıyor
DuaElf deletedmom87894 bunu instagramda çok gördüm ama hiç tatmadım, denemedim. Çokta şifalı bi çorba bildiğim kadarıyla inşallah denicem bigün
DuaElf merakliblog bunu da bilmiyordum teşekkür ederim kızım sütü ve sütlü olan herşeyi çok seviyor. Güzel bir alternatif oldu benim için 🌸
marbling10 DuaElf https://www.nefisyemektarifleri.com/kremali-kozlenmis-patlican-corbasi/ bunu denemedim ama bir restoranda yemiştim çok beğendim çok güzel oluyor bence
DuaElf marbling10 duymamıştım hiç köz patlıcanlı çorba. Burda bi kişi daha önermiş denenebilir. Attığınız tarifte bi tane şahanee yorumu var :)
HollyMolly DuaElf aşırı baskın bir tadı yok o yüzden seversiniz bence:) ben kemik suyu veya tavuk suyu ekliyorum çok güzel oluyor. Üzerine de mutlaka tereyağ kızdırın oh mis
DuaElf HollyMolly yaptım çorbayı kemik suyuyla yaptım gayet güzel oldu beğendim. Çorba listeme eklerim bunu bundan sonra ☺️ Üzerine terayağ kızdırmadım tarife uygun gittim bilmediğim için. ilk tereyağ eritip mısır ununu kavurup patates soğan eklemeli 😄
Mihrimahirem DuaElf sebze çorbası, rengârenk içinde sebzeler olunca gökkuşağı gibi yiyorlar 😅patates, havuç, kabak çekirdeği,yerseniz kereviz, soğan sarımsak. Küçük küçük doğayın lezzetli bi çorba bayağı ben çok seviyorum
DuaElf merakliblog yaa o kadar mıı? Bende çok merak ettim bugün cennet çorbası denicem yarında nasipse onu yaparım ☺️
DuaElf HollyMolly tarifine baktım şimdi tavuk suyu katılıyor muş. Tavuk suyum yok et suyum var onla da olur mu? Denediniz mi hiç et suyuyla
HollyMolly DuaElf kemik suyuyla denedim gayet güzel oluyor ama çok katmayın yine de siz. Tarifte sadece patates ve soğan var ben bazen kabak havuç falan da ilave ediyorum. Baya şifalı oluyor.
merakliblog DuaElf hatta un koyma erişte oranını artır, şimdi yaptım çok cıvık olmadı. Süt kaynasın içine erişte ya da arpa şehriye sonra yumuşayana kadar kaynat miis. Bir de hazır sütle yaptım çok güzel olmadı doğal olan daha iyi
funnymummy Ben böyle değişik tarifler aradığımda hep instagramda ararım çok farklı güzel şeyler oluyor size de fikir olur belki
DuaElf funnymummy instagramdan tariflere güvenip yapamıyorum ben yaa. Sanki orda daha çok görsel ön planda lezzet çok olmcak gibi geliyo
DuaElf elfmoom ayy ne değişik çorbalar varmış yahu 😀 burdan baka baka sırayla bi çoğunu denicem artık teşekkürler 🌸
DuaElf Deletedmom_33 bal kabağı çorbasını kızım bebekken yapmıştım sevemedik biz kızımda içmiyodu hiç