Ela532 Merhaba anneler 💞 Bugün tam 15 haftalik olduk cinsiyetimiz tam net değil bidaki kontrolde net söylerim dedi doktorum 2 haftaya kadar gidicem. Ben şimdi ufaktan birseyler almak istiyorum sizce neyden başlamalıyım cinsiyeti de net olmadığı için hem erkeğe hem kıza uygun neler alınabilir sabırsızım biraz erken degilmi diyecekler için 3 yıldır bu anları bekliyorum 🙈
sumeyraballl Ela532 bende 16 hafta da başladım hemen hemen çoğu şeyi bitti bir anda alıp sıkıntıya girmek istemedim parça parça aldım 2 haftan kalmş güzelim biraz daha sabret cinsiyete göre alırsın 😊 bu arada 24+2 yim 😁
Aybiketopal Ela532 ben mustelanin bebek bakım setini ateş ölçerini süt sağma pompasını vs aldım 19 haftaligiz ama cinsiyet net olmadığı için bunlardan başladım 😄
Mermaid-AA Ela532 Banyo havlusunu, küveti, filesini, kova ve maşrapasını, unisex renklerde nevresim takımını, battaniyesini, düz beyaz iç body, unisex tulum ve patikleri alabilirsiniz bence 🥰 Sağlıkla doğsun inşallah 🤲🏻
Ela532 sumeyraballl zaman geçmiyor gibi birseyleri gördükçe almak istiyorum okadar heyecanliyim ki anlatamam canım erkenden de başlamak istiyorum aslında ilerde birden almayayım diye 🥰🙈
sumeyraballl Ela532 parça parça almaya başlarsın hem sıkıntıya sokmamş olursun kendini birden almakla hemde son zamana eksiğin kalmaz bnm bir tek bezdir deterjanıdır ıslak mendilidir puset örtüsü bebek arabası kaldı cinsiyetini öğrenince çabuk geçer merak etme 😁 🥰
Zeysezer Ela532 weebaby aldım ben biberon cam emziği damaklı silikon tabi daha hamileyim memnun kalır mıyım bilmiyorum 😁
Gizemin-minnakI @Ela532 hemen kıyafet akmak zorunda değilsiniz . Banyo seti, biberon vs alabilirsiniz . Ya da internetten ne indirimdeyse ondan alabilirsiniz . Çünkü güzel şeyler baya bir indirime giriyor 😊
Ela532 Gizemin-minnakI aynen canım bol bol bakıyorum işte yavaştan alacağım şimdi biberon falan başlayacağım almaya 🙈
marbling10 Ela532 isterseniz ilk öğrendiğinizde alın kim karışabilir :) ne derlerse desinler takmayın. Diğer konuya gelince, ortak renklerde olan şeyler alabilirsiniz. İndirimdeyse emzik, biberon vs gibi araç gereçleri alabilirsiniz. ALt açma battaniye vs şeyleri unisex renk ve desenlerde alabilirsiniz
Ela532 marbling10 aynen canım napayim ilk hamilelik heyecan var ufak tefek almak istiyorum bende bide bu kadar zamandan sonra olunca insan çok hevesli oluyor 😍🙈
2melekannesi_ Ela532 beyaz gri sarı gibi renkler olur zıbın çorap eldiven alabilirsiniz müslin örtülerden falan olabilir her iki cinsiyete de uygun
Gizemin-minnakI @Ela532 bende 20. Haftaya giriyorum. Sadece ana kucağı aldım indirimdeydi 😂 annem izin vermiyor . Hahah uğursuzluk getireceğine inanıyor . Bende kırmıyorum. Ama yavaştan başlamakta fayda var . Üst üste biraz ağır olur .
Ela532 Gizemin-minnakI bence erkenden yavaştan başlamak daha iyi canım son ana bırakınca insan ne alacağını şaşırıyor yavaştan al bence sende Allahin izniyle birsey olmaz ❤
Fatmakara97 Ela532 tırnak makası tarak tarzı şeyler alabilirsin canım bide erken de olsa bebek bezleri indirimde oluyor. Sonuçta tarihi geçme olayı yok onlardan alabilirsin küvet filesi vesaire işte 🥰
Sedaaaa2 Ela532 bende 15 deyim ilk keseyi görunce doktor cıkısında anne yanı yatagı almıstık sizi cok iyi anlıyorum heycan bambaşka sonra kalp atısını duyunca eşim gitmiş bebek arabası puset almış sonra 12 haftada gorunce ahşap beşik aldık yatak odası için bizim içinde iyi oldu hani ay ay alınca dokunmadı bi anda almak cok masrafa sokardı haftaya cınsıyetı ögrencez inşallah o zamanda zıbınlarına başlıcam 🥰🥰
Ela532 Sedaaaa2 ayyy canim ne güzel ya en iyisini yapmışsın benim taşınma işi olacağı için büyük şeyleri şimdiden almak istemedim ama evde yerleşmiş olsaydım baya büyük şeyler bende alırdım heralde gerçekten bambaşka bi heves heyecan 😂🙈