Pinar__50 Yeppudaa dağıtımı daha çok beklersin kapıda ödeme yapıyoruz ek ücret verıyoruz yıne gıdıp şubeden alıyoruz tabı ben Türkiye de yaşarken yurt dışında ne güzel hangı kargo olursa olsun kapına getırıyor 😂
iremcannn1907 Yeppudaa evet canım PTT genel müdürlük olarak netten bak ara hemen. Yoksa valla daha çok beklersin 😂
marbling10 Yeppudaa bazen 1 günde geliyor, bazen aynı şehire gelmiş olmasına rağmen günlerce getirmiyorlar. Personel sıkıntısı oluyor sanırım bazen
Demojna Yeppudaa cimer linkini atayım, edevletten de başvuru yapılabiliyor. telefonla ulaşmaya çalışmayın genelde açılmıyor. Biz personel olarak bile ulaşamıyoruz çoğu şubeye. https://www.cimer.gov.tr/
Ekvatoral Yeppudaa yanlış hatıelamıyorsam 2 haftayı geçtikten sonra dağıtıma çıkarnışlardı. Şube ile alakalı bence
Arashsn Yeppudaa PTT iğrenç bir kargo aynı durumu oğluma bebek arabası aldığımda yaşamıştım 10 gün boyunca peşinde koştum ki getirsinler malesef yapıyorlar
Bayanfindik Yeppudaa ben evde yokken gelmiş şehir dışındaydım. O sebeple arkadaşımı gönderdim almaya. Ama vermemişler birinci derece yakını olmadan veremeyiz ne bilelim iyi niyetli olduğunuzu demişler 😂 ama umarım sizinkini verirler ☺️
Semy Yeppudaa 12 gündür bir kargoyu getiremediler banada. Kardeşim bebeğime hastane çıkışı yollamış isimli 12 gündür yok
Yeppudaa Semy umarım bebiş doğmadan getirirler 😅🤣 bugün geldi çok şükür 9 cu günü dolduruyordu azkalsin
Yeppudaa Çok şükür getirdi yoksa bugün yada yarın birini gönderecektim resmen rekor kırıldı 9 günde geldi 😅
Yeppudaa Sdmrll geldi çok şükür 9cu gününde geldi .baktılar gitmiyorum almaya mecbur getirdiler .dkdkdk