BabyBabyy01 Kizlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik ilk verdiğim kan 116 çıkmış ikinci verdiğim 1 saatteki 219,ikinci saattekide 175 çıkmış.simdi sonuçları göstermeye gidiyorum ama bana çok yuksek geldi sanki büyük ihtimal şeker var
sivlimglsh BabyBabyy01 evet yüksek sonucun. Dikkat etmen gerekli dr söyler zaten. Benim 75 lik yükleme 90/140/110 çıkmıştı sınır demişti dr
-hilal BabyBabyy01 benimde haftaya randevum var acaba o an hemen sonuçlar çıkıyor mu devlet hastanesinde
Ylmaz BabyBabyy01 bende de şeker çıktı 20 gündür falan diyet yapıyorum bugun tekrar ölçtürdüm. Daha sonucu almadım
Sarew BabyBabyy01 benim açlık 87 1.saat 200 2.saat 193 çıkmıştı doğuma kadar diyet yaptım sadece kontrol altına alınmıştı diyetle
Deletedmom54555 Sabah aç karnına mı gittiniz? Bende yarın gideceğim . Kaç haftalıksınız? Ne kadar sürdü şeker yüklemesi ? 🤗
BabyBabyy01 Deletedmom54555 aynen aç karnına gittim hemen kan aldı o şurubu içtim bı saat sonra gittim bidaha kan verdim sonra tekrar bı saat bekledim gittim bidaha kan verdim
Neslisss123 Deletedmom54555 Ac karna gidin gece 12 den sonra hicbir sey yemeyin su dahi icmeyin.İlk kanı 8 bucukta verdim(parmaktan).Sonra ikinci kani 9 bucukta koldan damardan ucuncu kan 10 bucukta yine koldan damardan. Bu sure boyunca yine hicbir sey yiyip icmiyorsunuz.Kusma vs olabilir diyorlar hemsirelerde soyledi.Bende olmadi ama ister istemez icilen sey midemi rahatsiz etti.
BabyBabyy01 Sarew oo seninde baya çıkmış ben zaten şu 25 haftaya kadar 10 kilo aldım buda aşırı fazla
Deletedmom54555 BabyBabyy01 bunların hepsi aç karnına mı olacak 🤯 bir saat sonraki tahlil vs yarın açlıktan bayılmazsam iyidir
Sarew BabyBabyy01 Bende 24.haftafa su fazlalığı vardı o yüzden süphelenmişti doktorum 28.haftada şeker çıktı zaten 38+3 e kdr diyet yaptım. Sadece son haftlarda kontrol edemiyodum dengesizleşmişti artık ama bir sorun olmadan sezeryan doğum yaptım. Diyetle hallolur bence sizinkide
Gzde218 BabyBabyy01 yaa ben de 8 kilo aldım daha 25 hafta olmadım kiloyla bağlantısı var mı acaba şekerin diyetten çok korkuyorum her şeyi de yiyorum valla
BabyBabyy01 Sarew bende hem enfeksiyon var bide bu şeker çıktı erken doğumuda tetikliyomus ondan korkuyorum
BabyBabyy01 Deletedmom54555 valla bende korkuyodum kendimden aç karnına bide o şurubu içemem çıkarırım diye🙄ama Allah yardım ediyo👍
BabyBabyy01 Ylmaz yazdığı diyette çok saçma bişey ya artık nasil yapcam nasıl uygulicam bilemedim bide şeker ölçüm cihazı verdi bana şekerinde ölçülüp yazılacak
Neslisss123 Gzde218 bende ilk aylar birden hizli kilo aldim ama bende cikmadi seker.Suyu fazla olan gebelerde genelde çıkıyor sanki yada haftasi onde giden bebislerde.