yigitegenin_annesi Ilayda_tuyli maşalah hamiilik yaramiş 😂herkes kilo alır siz vermişsin bende alsam az bişey yeter ☹️65 te kalsam yeter
rabiaksoy MommyTeacherandHappy bende aynı şekilde 49 ile hamile kaldım sonra 46 ya düştüm suanda 55 kiloyum 33+5 im 🥰
deletedmom27371 MommyTeacherandHappy 5 haftalık hamileyim 52 53 kilo arası hamile kaldım şuan daha aynıyım 😄
yigitegenin_annesi MommyTeacherandHappy 51 ile başldım şu an 25 haftalığım 58 kiloyum iştah baya var bundan sonraasi allahu tealaya emanat haydi baklm😂
prensesannesiiiiii MommyTeacherandHappy 45 kiloyla hamile kaldım 20+3 günlük hamileyim 54 kilo olmuşum 🤷♀️🤷♀️🙄
stor9876 prensesannesiiiiii ne kadar zayıfsınız ya maşallah🌸özel olmazsa boyunjz kaç acaba ben mi çok kilo alıyorum diyr merak ettimde😂
Esra1- Biz daha miniğiz 8+4 deyiz :) Ama öğrendiğim de 3 haftalıkdı muayene esnasında ki ilk kilom 62 idi suan 63 :) Çünkünüm yiyemiyorummmm peynir ekmek ile gün geçiriyorum.🐣🥺🥰
sunashn50 MommyTeacherandHappy 49 hamile kaldım 9. Haftada 56 13. Haftada 52 ye kadar düştüm 19 da tekrar 56 şuan 24+2 yiz ve 61 kiloyum hızla kilo alıyorum 🤭
Mamasita MommyTeacherandHappy 73 le hamile kaldım 75 kg yim şun 14 haftalığız en şişko benim galiba 😂😂