MommyTeacherandHappy Başlangıç 49, İlk üç ay -3 ile 46kg, anlık 53,5 ve 27hafta +3🥰 sizler ne durumdasınız? Bu arada haşlanmış yumurta hala yiyemiyorum, vitamin sadece omega-3 dvitamini ve kan ilacı kullanıyorum.
Azizinannesi2 MommyTeacherandHappy başlangıç 60 öyle ay ay hatırlamıyorum ama +9la yola devam 😂😂35+4 olduk 😍
Birgul MommyTeacherandHappy 56 ile kaldım 73le doğuma gittim 37+5te 😂 şu an 4 aylık bebeğim 59 kiloyum🥳
Makbule01 Azizinannesi2 başlangıç 84 şuan 36 haftadayim ve kilo 89 kilo olmuşum bebiş de 27 70 giram dedi doktorum
MommyTeacherandHappy Ozlem1995 Maşallah😍 Bizler de ulaşırız o haftalara sağlıklı bir şekilde umarımm🥰 sağlıcakla kavuşun.
Herseyinhayirlisi elizanmirza bende.oyle detayli utrasyon nasıl geçti canım benim burnu biraz küçük dedi
Pinarakts elizanmirza bende ikizlere hamileyim 56.5 ile hamile kalmıştım şuan ,58 kiloyum 18+1 günlük olduk sanırım ikiz olduğumuzdan kaynaklı.. çünkü benim hala kusmalarim devam
BelisMelis41 Ufuk hemen hemen bende aynıyım sizinle 45 yada 43 kiloyla hamıle kaldım tam hatırlayamadım suanda. Ama ekmegı azalttım suanda daha ıyıyım 😁
Pelin-1 MommyTeacherandHappy 63le hamile kaldim 76.5kiloyum 29+0iz ikiz gebelik🙈🙈 ama yine de fazla tabii aldiğim kilo🤭
muallimehanimmom5 MommyTeacherandHappy #17500938 54 ile hamile kaldım su an 57,5 felan çıkıyorum haftama girdim decavit ve kan ilacı kullanıyorum sadece…
NuranAhmet muallimehanimmom5 profil resmini kaçıncı haftada cektiniz. Bende renki çekmek istiyorum da 17 haftalığım daha belli olur mu ki 🙈
cahillesohbetikestim MommyTeacherandHappy zaten kilolu hamile kaldım 82 idim ilk üç ay 78 e düştüm 18+3 üm 79 um çok kilo almadan yolumuza devam etmeye çalışıyorum 😁
MommyTeacherandHappy cahillesohbetikestim Sağlıklı olduktan sonra hiç mühim değil kilo gelir gider, biz istiyorsak da kalsın🙈hepimiz zayıf olacak değiliz ya.😊Sağlıcakla kavuşun🌸🌸
Nhrsn cahillesohbetikestim nasıl yaptınız bunu bende aynı kilolardayım ama ne kusma ne bulantı bar 8 haftadayım
hamisanne_63 cahillesohbetikestim bende 78 ile hamile kaldım 74 e düştüm simdi 75 kiloyum şuan 20+2 haftalığız ☺️ Hergün dua ediyorum inşallah cok kilo almadan göbeğim cok çıkmadan bitiririm şu hamileliği elimden geldiğince ekmek fazla yememeye çalışıyorum inşallah cok kilo almammm amin amin 🙏🏻
-Ozge- MommyTeacherandHappy 79 ile hamile kaldım şuan 29+1 70 ile devam ediyoruz kilo vereceğim bir hamilelik hayalini bile kuramazdım 😂 çok şükür bebeğimin kilosu sağlığı iyi 🤲🏻