merakliblog Hayalllllll özel bi klinik hastane falan yok mu işin ehli olan? Of keşke iyileşsen üzüldüm sana
Hayalllllll merakliblog saat 2.37 ve hayla ağrıdan uyuyamadm vajinama dakikad 17 kez vuruyor baş geliş korkuyorum erken gelicek diye 10 dakikadır hiç durmadı belime agri giriyo yakınımda malesef başka doktor yok vajinam çok agriyo yatamadm
Hayalllllll merakliblog hayla aynıyım ya doktora gittim bişi demiyolar doğum evi içinde sıra al diyo ben doğum yapicam bir ay sonra diyorum Kansızlığım var diyorum dinlemediler bile sıra bulamıyorum ki bulsam neden almayaym anlamiyorum
merakliblog Hayalllllll birinin bebek kanala girmişti, seninkine benzer acıları vardı. Hiç mi özel hastane klinik vs yok yaşadığın yerde?
Hayalllllll merakliblog malesef dün gece az daha boguluyordum nden blmiyorum uykumdan uyandm gece 4 gibi ağzım acı su doluydu genizime falan girmiş zor kendime gekdm karnin gaz dolmuş dışkı rengim yeşil siyah olmuş bisimi dokundu bilmiyorum ilaç vs kullanmıyorum
Hayalllllll merakliblog doktorla görüştüm doğum evine git dedi sevk veremem dedi aciline gitsem bakarlarmi dedm bilemiyorum dedi çok kötü burdaki doktorlar ya insanda vicdan olur
merakliblog Hayalllllll valla git acile de ben napcam bana bi yol gösterin kimse kabul etmiyor falan acındır kendini
Hayalllllll merakliblog gidicem birazdan bakalm bu sklde olmaz ya belki zehirlendim belki başka sorun var bilemedmki
Kbraevaa Hayalllllll merhaba konunun üzerinden Baya zaman geçmiş ama nasıl oldunuz iyi misiniz bende sizinle aynı ağrıları yaşıyorum merak ettim..
Bianneadayiii Kbraevaa siz kaçıncı haftadasınız ? Ben 38 olacağım ama 30 küsürden beri vajina kemik ağrım devam ediyor doktorum bebek baskı yapıyor ondandır gayet normal dedi bebek kanala girmemişti daha, şuan sorun yok yani sizde de varsa merak etmeyin :)