Deletedmom93428 Azizinannesi2 bencede arkadaşlar aramızda para toplayıp beni sezeryana sokalım xkmdmdmddmd
Azizinannesi2 Deletedmom93428 Tabi aradan cik ki hemen bana sıra gelsin 😉doğurmak için herşey yaparım 😂😂bak şimdi kanka bugün 250 atayim yarın yine 250 orada sezeryan ne kadar 😂😂
Belacivciv Deletedmom93428 Cenevar😂 Hissediyorum gelecek seninki de bu haftaiçi ama hangi şekli tercih eder onu bilemem😂
Deletedmom93428 Belacivciv Allah rozası için toplu duaya çıkalım 😂😂ya gelsinde inna yeni bir doğum şeklini bile kabul ederim😂
Azizinannesi2 Deletedmom93428 Kanks tek ben gönderirsem gunluk olarak çocuk doğar 12 13gun ediyor 😂😂😂😂
Deletedmom93428 Azizinannesi2 ahahhzjsjs ay o kadar dayanamam daha fazla gücüm kalmadı🙄😂olamdı knka ben meydandaki caminin önüne çökerim Allah kerim😂
-momymomy3 AseLenaMom 2 doğumumda sezaryen olduğu icin buda mecbur sezaryen olucak. Genel olarak sezeryan doğumda ilk gün zorluk cekiyorsunuz ama bol yürüyüşten sonra artık acınız oldukça hafifliyor bide gaz cıkarmak büyük tuvalete çıkmak problem olabiliyor onun icin de bolca kayısı kompostosu ve sıvı tüketmek gerek
Mom726272 AseLenaMom benim bu 2. Gebeliğim ilkim normal doğum oldu 12 saat sancı çektim 😑 1 ayda artık iyiyim diyebildim bu sefer 36 haftalık hamileyim ama bebeğimin başı 32 haftalıkla uyumlu çıktı gelişmemiş bu cuma perinotoloğa gidicem o karar verecek belkide sezeryanla alınacak bebeğim bilmiyorum
2inciannelik AseLenaMom iki evladımda da normal istedim ama onlar istemedi bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle oluyor bu artık normal istiyorum sezaryen istiyorum meselesi olmaktan çıkıyor makat geliş olunca mecburi sezaryen oluyorsun . Açılman olmayınca sancın olmayınca Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
AseLenaMom 2inciannelik Erken doğum riskim vardı 33+3′ken bebek kanalda baş aşağı olması gerektiği gibi ve 1 buçuk cm açıklığım vardı 36 haftam bitecek iilaçlarla bekletebildik bu zamana kadar elimde imkan varken değerlendireceğim inşallah 🙏
Guzelyuvam benim ilk doğumum normaldi bunda ise sezeryan istiyorum, her doğum kendine has herkes kendi yaşadıklarını biliyor o yüzden sezeryan istiyorum bakalım nasıl olacak