Anneyimmm denizz89 cok baktim hic anlayamiyorum sanirim kucuk diye bide benimki uykucu gibi ultrasonda uyuyodu😊
denizz89 @Anneyimmm bir de anm 28.haftadan sonra hergün hareketlenir şimdi senin zamanında sıkıntı olmaz ben de 19da hissetmiştim sonra iki üç gün hssetmemiştim normaldir yavrun orda mesguldur ama merak etme🤗😇☺️🤱🤲
Mirvee @Anneyimmm ben o haftalarda 3 gun ust uste haraketını hıssetmedıgımı bılıyorum ama sen için rahat edıcekse bı acıle gıt strese gırme oda etkılenmesın🙏🏻
Frida Durumunuzu okuyunca kendi halim geldi aklıma gülümsedim ben de 16da hissetmeye başlayınca 18. hafta 2 3 gün hissedemedim acile gitmiştim dr çok normal olduğunu hatta 28den önce böyle düzensiz devam edeceğini söylemişti, tabii tedbiri de elden bırakmamak gerek, sağlıcakla 💜
Anneyimmm Frida Annelik boyle bisey demek hep diken ustundeyiz hamile kaliyon doguruyon diye biliyodum oyle degilmis aklin hep onda bi kola bile icmek istesem vazgeciyorum o an Allah herkesin evladini bagislasin 😊
Melisct94 Anneyimmm Büyüdüğü içindir canım. Normal korkma benim hiç olmadığı kadar hareketli bugün mesela 🙈