Anneyimmm Kizlar 18 haftalik hamileyim 1 hafta oncesine kadar gobegimin altinda yumru gibi hissediyodum bebegi simdi olmuyo merak ettim :( carsamba gormustum bebegimi iyiydi ama o gunden beri hissedemiyorum hic
Irmakgcgn Anneyimmm daha kucuk annesi. Bende ilk o haftalarda hissetmistim. Inan 20 ye kadar cok dikkat etmedim. O kadar yogunlasirsan endiselenirsin. Tatli birseyler yiyip uzan ama kucuj daha yavrucak. Icini ferah tut. Olumsuz seyler dusunme
Ecocan Anneyimmm 20 haftaliktan sonra saglik ocagindada dinlenebiliyo kalp atisi belki simdide gitsen duyulur endise etme cnm Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi ve saglikla buyutmeyi nasip etsin insaalllah
MehmetEzgiKelek Anneyimmm pozisyonundan dolayı 28 haftalığız bazen karnım yumşavık oluyo hangi pozisyonda duruyorsa prensesim artık 💕 ama çoğunlukla çok sertlik oluyo karnımda
Mirvee @Anneyimmm pozısyon degıstırmıstır yukarı cıkmıstır assagı ınmıstır vs. Alanı suan cok genıs takla atıyodur yavrucak içerde 👶🏻
Anneyimmm Mirvee oyledir degilmi kotu bise olmamistir dimi aklim hep onda ya yan yattim cikolata yedim hic hissedemedim
Halilin_zevcesii Deletedmom434 bnm vajina icinde ignelenme var 40×4 deyiz ve bebek sanki vajinamn ustunde baski yapio sancimmi var 😏 ndn oluyo
Deletedmom434 Halilin_zevcesii sancın olabilir nstden bakmaları gerek artık doğum pozisyonunda olduğu için canım
heycanlibekleyis Anneyimmm 18 de yeni hissetmeye başlanılıyo canım endişe etme ancak 20 den sonra hiç oynamazsa o zaman doktora gidersin
Melisct94 Normal kuzum bende 17de baslamıstım 19a kadar çok güzel hissettim 20de hic hissetmedim şimdi 21iz az az hissediorum yine dün gördük sağlıklıdı anca başlar ya telaş yapma ☺️
Anneyimmm Melisct94 bazen hissettirmiyo demek oh icim rahatladi ama kasiklarda seyirme oluyo ara ara oda hareket mi buyudugu icin mi
denizz89 @Anneyimmm canm karnına dikkatlı bak bir sağa bir sola gider yani içerde hareket eder ama kuvvetli olmadgndan hssedemeyebilirsin aç göbeğine bak anlarsın🤩
Anneyimmm denizz89 cok baktim hic anlayamiyorum sanirim kucuk diye bide benimki uykucu gibi ultrasonda uyuyodu😊
Melisct94 Anneyimmm Büyüdüğü içindir canım. Normal korkma benim hiç olmadığı kadar hareketli bugün mesela 🙈