cnn34 Limonveannesii evet en büyük düşmenımız stres zaten ilerle diyeceğiz neden o kadar stres yapmışım her şey olacağına varıyo zaman herşeyin ilacı ☺️🤲
EsrSvm umudumvar2 Bende sana güzel yürekli arkadaşım ❤️ Birbirimizin halinden bir tek biz anlıyoruz kuzum benim ❤️❤️❤️
umudumvar2 cnn34 bende de yumurta az dedi tüp bebeğe başlayacağız inşallah bakalım kaç tane yumurta gördü ()benm yaşım 29) sen bu adette mi başlıyorsun canım
cnn34 umudumvar2 sağda 3 solda 6 demişti bi doktor ama adetliyken gittiğimde sanırım daha az gözüktü senin kaç canım
Ccgdm cnn34 çevremde sizin Gibi çok insan var ve hepsi hamile şuan hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalmayıp tüp bebeik ile hamile kalan bile
cnn34 Ccgdm onları duymak gerçekten umut veriyo tüp bebek için beklesem diyorum bir yandan da bekleyip tüp bebek şansımı da düşürürüm diyorum kafam çok karışık anlayacağın..
Ccgdm cnn34 bence şansınızı deneyin ne zararı olabilir ki aklınızda kalacağına ve kafanız karisacagina❤️
cnn34 lunam hsg yaptırdım dün canım tamamen tıkalı drğil sızıntı şeklinde geçiş var demişti çekerken ama sonuç olarak kapalı
lunam cnn34 başka doktora göründünüz mü? Bir kaç doktora daha görünün derim. Bazı doktorlar malesef moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor, üzülerek söylüyorum ama böyle doktorlar var malesef 😔
cnn34 lunam başka doktora görünmedim ama dolaylı yoldan tanıdığım doktorlar bar sonuçlarımı görünce onlarda acil n tedaviye başlansın dediler tüp bebek yani
lunam cnn34 anladım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Belki de hayırlısı budur, belki de yıpranmadan geçecek inşallah tüp bebek süreci. Diğer türlü beklemek çok daha zor olabiliyor biliyorum.
cnn34 Dilose maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallahh😊 tüpün kapalı olamsını dert etmiyorum ama yumurta sayım az o yüzden doğal yoldan olmayacağını düşünüyorum artık tabi Allah büyüktür 😊🤲
Kiscimn cnn34 bende tuplerim kapali çikti, amh testi normal 7 yil evliyim ama çocuk olmadı, geçen sene tüp bebek başladik ve şuan 7 ay hamileyim çok şukur. Bu arada yaşim 27. Tüp bebek biraz pahali ama inşallah sende hamile kalirsin, bol şans dilerim.
cnn34 Kiscimn ben devlette yaptırıcam canım tüp bebeği o yüzden zorlanmayacağım maddi açıdan ücretsiz olacak.. senin iki tüpte kapalı mıydı amelyat vs açılmadı mı amh normalse tüplerin açılınca hamile kalabilirdin aslında