Belguzar123 Dilek2016 bende cok cok silik bir cizgi gordum ama inşallah vardir sen bir beklerken iki tane birden rabim sana nasip etsin😘💐
Asena17 Dilek2016 siligi bende gordum benim de baya silikti kan verdim 19 cikti simdi 10 haftalik olduk canim kan ver en iyisi
Dilek2016 Asena17 hayırlısı ben gördüm.. Ama aşırı dikkatli bakıp inceleyince görüyordum kan sabah verdim ama E nabıza bakıyorum yok çıkmamış yarına kalmış sanırım mideme kramp giriyor falan değişik çözemedim anlam veremiyorum da
Zumruduankakusum Dilek2016 sağlık ocağında yaptırınca benimki de e nabiza düşmüyor Hemsireyi arayıp sisteme bakmasını istiyorum ordan sisteme giriş yaparlarsa sonuçlar düşüyor e nabiza Yarında çıkmamış olursa onu deneyin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺️
Nghn_ Dilek2016 SAglİk ocagi kani aldiginda size bir barkod verir onunla bakmaniz lazim. Normalde e nabiza dusmesi icin doktorun onaylamasi lazim. Eger barkodunuz varsa direk sistemden sonuclariniza bakabilirsiniz 🤗
Belizmoms Dilek2016 bende göremedim ama inşallah kan sonucunuzda çıkar rabbim gönlünüze göre versin ♥️ Ayrıca bu test nasıl bir test ilk defa gördüm kırık mı
Dilek2016 Minicikim yok kuzum olmuyor. Dünden beri deniyorum barkot elimde var 2 numara var ikisini de yazıyorum böyle bir kayıt bulunamadı diyor bana yol göründü sağlık ocağına gidicem artık
supermommm Şehrini yazıp sağlık bakanlığı diye de bakabilirsin Bn hep ordan bakarım kan verdiğim gün görürüm sonucumu doktor göstermişti ordan bak erken düşer diye