Maral Pamuk bezden kesip hazirlayabilirsin gunluk ped gibi ben utuledim hazirladim oyle kullaniyorum gunluk pedler bende enfeksiyon tahris yapti eskiden olmazdi hamileyken hassas oldu
Mavi1 Irmakgcgn günlük ped mantar enfeksiyonu yapıyor bilginiz olsun, sağlık ocağındaki ebe hanım kullanma demişti bana
Mavi1 Irmakgcgn onun yerine kağıt havlu koy daha sağlıklı hem, enfeksiyon büyük sıkıntı ilerde uğraşma canım birde onunla
DeryaAydnToptas azraaa21 doktorun fıtıl vermesini canım bende aynı durumdaydım fitil kullandım iyiyim şimdi
ozgeya Irmakgcgn ben de kullanıyorum,zaten ilk genç kızlığımdan beri kullanıyordum yıllardır. Hamileyken de bırakmadım,çünkü pedi koymayınca rahatsız oluyorum asıl. Ama daha dikkat ediyorum tabi.çok sık değiştiriyorum. Henüz bir sorun yaşamadım.
Irmakgcgn ozgeya bende birsey yasamadim ama basindan beri idrar yolu enfeksiyonum oluyor. Ama pedle ilgli oldugunu dusunmuyorum. Mecburuz ama napalim iccamasiri degistirmekle olmuyor surekli degistirmek lazim o zmnda
Fidashka Bana doktor fitil vermisdi kullandikdan sonra akintim falan olmadi senin doktorun nie vermioki
Ntugba edasteff canım bende kullanıyodum doktoruma bi sorayim nla enfeksiyon oluşturur onun yerine peçete kullan daha iyi demisti
Ciqdem Ben bebekler için olan ağız mendilinden aldım 6 tane ondan kullanıyorum ve çok rahat tavsiye ederim