Elbet-birgun-kavusacagiz Nasil kullaniyosunuz yaa ben artik zorlaniyorum sanki yol kapanmis gibi canim yaniyo 🤦♀️bide iki uc saat sonra geri akiyo koku yapiyo🤢 Doktoruma yazdim agizdan kullansam olurmu diye. Sizler nasil yapiyosunuz
bebekomm Elbet-birgun-kavusacagiz ben de 10 haftalığım hamile kalmadan önce başladım hala kullanıyorum. Dediğin gibi bazen içeriye sokmakta zorlanıyorum. İçerisi daralmış gibi. Ancak ağızdan alınca baş dönmesi mide bulantısı yapıyor diyorlar ondan dolayı ben değiştirmedim
Sedaa60 Elbet-birgun-kavusacagiz bende fitil olarak kullaniyorum ama dediginiz gbi artik ucta birikmiş gbi hissediyorum baya zorlanıyorum sabah fitil aksam normal olarak içiyorum
gldn065807 Elbet-birgun-kavusacagiz bende dün gittiğimde dedim tahriş oldu diye ağızdan al dedi ve fitil okarakta daha çok akıntı yapar dedi ben ağızdan almaya döndüm
Betfer Elbet-birgun-kavusacagiz aynısı bendede oluyor 27 haftalığım . Erken doğum riskim var erken olursa yaşamaz dediler . Aynısı bendede oluyor ama üstten de hormonlar tavan ediyormuş. Ben alttan kullanıyorum biraz geceleri faydasını görüyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz bebekomm aynen daralmis girmiyo bide gunde 3 defa kullaniyorum 🤦♀️bakalim dr ye yazdiim agizdan al derse bide o sekil deneyim nasil olucak
Elbet-birgun-kavusacagiz Sedaa60 aynen oyle degisik biseyler olmus sanki icerde🤦♀️ ben gunde 3 kere kullaniyorum bakalim ins. Agiza donerim ondada yan etki cok oluyomus ama deniycem artik
Elbet-birgun-kavusacagiz Betfer allah saglikla nasip etsin canm 🌸hormnlari tavan ettigini ilk defa duydum
TugceSmile Elbet-birgun-kavusacagiz Ben 30-37 hafta arası fitil olarak kullandım canım. Ağızdan alınca çok yan etki oluyor diyorlar. Ben hep fitil olarak kullandım hiç bir yan etki görmedim. Kullandıktan sonra en az yarım saat ayaklarımın altına yastık koyup uzandığımda daha az akıntı oluyordu 🙏
gldn065807 Elbet-birgun-kavusacagiz valla şuan daha akşam içtim şuan bir sıkıntım yok baş dönmesi zaten vardı bende iyiyim yani
Baranbebek Elbet-birgun-kavusacagiz Elbet-birgun-kavusacagiz ben bir haftadır ağızdan kullanıyorum ama yan etkilerinden ötürü gündüz kullanmayı bıraktım. ilacı aldıktan bir saat sonra sanki baygınlık geçiriyor gibi olmaya başlamıştım çünkü, aşırı uyku ve baş dönmesi yaptı bende bütün gün kafamı kaldıramıyordum yerden, doktora sormadım ama artık sadece gece uyumadan önce alıyorum ağızdan
Melistosum Elbet-birgun-kavusacagiz bende hamilelikten beri sabah akşam kullanıyorum koyarken sorun olmuyor benim vajina içi kaygan ama bu kaygan olmasina endişe ettim acaba iltihap mi var ama öyle olsa kaşıntı kötü mantar kokusu akıntı yapar dimi?
Elbet-birgun-kavusacagiz Melistosum her enfeksiyon koku kasinti yapmaz canm.. ben vajina ici girisi cok kuru elimi islatip yapiyorum o bile can yakiyo🤦♀️
Betfer Elbet-birgun-kavusacagiz seninde cnm sağ Salim kucağına al inşallah 🙏 hormon ilacı zaten cnm üzerinde yazıyor alttan daha iyi oluyor
Melistosum Elbet-birgun-kavusacagiz ya işte o beni endisendiyor nasıl anlycam koku kaşıntı akıntı yok ama bı ıslaklık var en iyisi kontrol gidince doktor bı alttan muayene etsinde baksın ben anlayamadım yani 🤦
Melistosum Melistosum Elbet-birgun-kavusacagiz acaba kendi vajina doğal islakligi olabilir mi şimdi sizin çok kuruymus ya acaba hamilelikte kuru mu olması gerekiyor bende mi bı sorun var ay kadın olmak ne zor iş 😀🤦
Elbet-birgun-kavusacagiz Feyzaveannesi tup bebek oldugu iicn 3 kullaniyorum canm yaa insallah zamanla azalir
gul-2468 İlk gebeliğimde hep ağızdan kullandım aşırı baş dönmesi ve sersemlik yapıyor ağızdan kullanmayın 😇 şu an ikinciye hamileyim hep alttan kullanıyorum daha iyi ve rahat
Elbet-birgun-kavusacagiz gul-2468 hadii yaa ben suan zaten halsizim ozamn agizdan alinca hic kalkamam yerimden🤦♀️