Haticee11 Kızlar huma hastanesinde detaylı ultrason fiyatını biliyormusunuz normalde orada muayene oluyorum ama fakültede yaptırmayı düşünüyorum orda nasıl ucretlimi randevulumu
Deniiiza Haticee11 ben geçen hafta humada yaptırdım. Doktor gayet ilgiliydi. 35dk sürdü.. ücret sgklilar icin 300 tl sgk si olmayana 400
Ayseee4238 Haticee11 300tl diye biliyorum ücretini ama bikac tane giden arkadaşımdan hiç memnun kalmadıklarini duydum fakültede randevuya bakılıyor ücretsiz diye biliyorum
YuvarlanamayanPandaa Haticee11 benım yaptırdığım zamanda 200 tl idi şimdi 300-350 civarı sanırım Bilal bey baktı çok memnundum ben hayet ilgilendi herşeyini gösterdi yüzünğ merk ettım resim istedim 2 kez baktı hatta parmaklarına kadar gösterdı memnundum hümadan zaten orda muayne oluyorum
Deniiiza Haticee11 evet randevu aliyosunuz. Doktor yeni gelmiş. Memmun kalmadik diyenler önceki doktora denk gelmiş olabilir
Ayseee4238 Haticee11 çok iyi ilgilenmediler hemen şipşak bakıp geçtiler doğru düzgün bilgi vermediler falan dediler genelde. Kızılay’a iyi dediler orayı sevmisler bende Kartal erciyeste baktırdım.
Haticee11 aysenurse anladım cnm teşekkür ederim bi kaç hastanede oraya yonlendiryormus hastalarını ama bakalım kısmet o zaman bi görüşürüm
Haticecakirr Haticee11 evet canım randevu almıştım gitmeden önce 🌸 doktorum bir ay sonra gel ayrıntılı usg ile baktıralım demişti 🌸