zeynepin_annesiiii Ebrar2727 doktor doğum başlamış dedi canım iki parmak açıklık var ama ilk doğum olduğu için sancımi evde cekmemi önerdi
Asellinaanesi Cigdem-96 Canım merhabalar haftamız da günümüz de aynı cookk özür dileyerek bir şey sormak istiyorum vajinada et parçası gibi beyaz bir şey fark ettin mi peki
Busra333 Sule23 bende 10000 adım pilates perine masajı herseyi yaptım çatı muayenesinde 0 cm diyince zaten sezeryan günü aldık😭
Busra333 Ycl_61 ooo masallah siz baya açılmıssınız zaten ben yapmam gerekenleri fazlasıyla yaptım normal dogum için 0 cm açılma diyince sezeryan günü aldım 🤦🏼♀️
Fulya01 36+4 günlük mide yanması, bulantı kusma , ishal hepsi var ölüyorum Allah yardımcımız olsun 😔👨👩👧🤱
Selocan59 Busra333 bu gün 6 cı günüm zaten ilk gün kalkıp yürüyorsun sonra kendi kendine kalkıp geziyorsun tabi biraz sızlama oluyor normal yani kesik var sonuçta mesela şuan evdeyim kendi işimi kendim görüyorum desteksiz spinal dan 2 gün sonra eve geldim geldiğim gibi işimi yapmak istedim ama doktorum yorma kendini ağır iş yapma dedi kahvaltımı kendim hazırlıyorum topluyorum bulaşıkları yıkıyorum yanımda kimse yok tekim
Busra333 Selocan59 hmmmm o zaman yine de masallah iyisin cnm bence hemde tek olmana rağmen masallah 💖💖💖 umarım benim de çok güzel geçer. Tavsiyeniz var mı acaba ameliyat sonrası mutlaka yap ya da yapma diyeceğin :)
Fulya01 Busra333 bende aynıyım suanda yatamıyorum 36+5 haftalik dün gece istifar ettim bugün gece ne olur bilmiyorum
Mom54544 37.5 im hurmaya başladım bakalım etkisini gösterecek mi bidebcay varmış içilen bi formda bayanın biri içmiş sanırım kaçıncı haftada başladıysa ondan düşünüyorum 😊