Fatmanur123nrt Busra333 38+6 bekliyorum vallahi ilk gebelik bugün doktor da ilk gebeliklerde biraz bu süreç uzun olabilir dedi çok sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten 2 cm açılmam var bakalım gerisi yok
Busra333 Fatmanur123nrt hmmm sizin normal olacak sanırım değil mi :) benim de 38+4 seseryan günü aldım 39+1 heyecanda ölecegimmm
Fatmanur123nrt Busra333 evet normal sezeryan istedim ama ailem çok karşı çıktı normal için bi sorun yok bek sıkıldım bunaldım dedim çok kızdılar hayırlı doğumunuz olsun inşallah
esila1987 Busra333 biz 36. Haftadayiz. Oluruna bırakın. Hiç beklemediginiz bir anda oluverir. Doktorum cati muayenesi haftaya olacak dedi. Nst 2. Girişim sancim falan da gozukmedi
Sule23 39.5 kizim hala gelmiyor kaşık agrim kramplarım akıntım var 2 haftadır ama maalesef gelmiyor hala inatci kecim
Asellinaanesi Busra333 Evettt normal bekliyorum aşırı derecede bel ağrısı ve sık lavabo dışında hiçbir şey yok yalancı sanci hile arada
Busra333 Sule23 bende 10000 adım pilates perine masajı herseyi yaptım çatı muayenesinde 0 cm diyince zaten sezeryan günü aldık😭
Ebrar2727 zeynepin_annesiiii bende salı günü 39haftalı bitiriyorum salı gününe kadar geldi geldi yoksa doktor um suni sancı verecek
Asellinaanesi Kizlar coookk özür diliyorum peki vajina da böyle beyaz et sarkmasi gibi bisi var mi küçük
Ycl_61 Busra333 37.5 im cuma günü ilk çatı muynesi oldum 5 cm acılma var dedii beklemedeyim pazartisi yatış yapıp suni sancıyla doğum yapılacak kısmetse rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsinn
Busra333 Ycl_61 ooo masallah siz baya açılmıssınız zaten ben yapmam gerekenleri fazlasıyla yaptım normal dogum için 0 cm açılma diyince sezeryan günü aldım 🤦🏼♀️