hkrks ben âdetim gecikincce yapayım demiştim hatta gebelik testi yaptım lavaboda bıraktım gittim değilimdir diye bir baktım diğer çizgi belirginlesmis. Öyle şoka girmiştim oha dedim eşim sesime uyanmıştı ne oldu diye. Öyle söyledim eşime de. İlk gebeliğim olduğu için ben böyle şeyleri de bilmiyorum etrafındakiler de bilgi vermemişti. Sağlık ocağına gittim kan testi sonucu betan düşük dendi kimyasal olabilir dendi moralim bozulmuştu tabi ben nerden bilem kimyasal ne diye. Kadın doğuma gittim betan artmazsa kan tahlilinde ya kimyasalın dendi ya da boş gebelik dendi bu ne dedim ya gebe kalıyon bir de bunlar mı var dedim. Neyse ki düzenli artış oldu senin geç döllenme dedi. Hafta verdi kese bakacaz boş mu dolu mu diye dedi bir de bunun bosumu oluyor dedim. Haftalardır boş mu dolu mu diye beklerken bir gittim dolu mu acep dedim birden kalp atış sesini açtı doktor şoka girdim hiç beklemiyordum çok heyecanlandım. Cahillik gerçekten başa bela. Ben böyle şeyler bilmediğim için mutlaka etrafımdaki kızlara anlatıyorum böyle böyle oluyor diye. İnsan o stresi yaşaması çok kötü. Hamile kalmak zor olabiliyor evet ama hamilelik süreci daha zor baştan sonra bir stres ister istemez. Kendi kendime diyorum doğunca beni neler bekliyor acaba diye. Allah yardımcımız olsun🙄😊🤗