zeeynepp19 Ceylannn1 hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim ve yediğim tek ekşi şeylerdi tatlıyı midem kaldırmıyordu sadece ama sadece ekşi yedim ama oğlum olacak 😂🙈
gurbetcianne97 Emineyavuz_53 şuan 19+4. ☺️ 17+5 doktor erkek dedi de herkes ilk şu söylendi sonra şu çıktı diyince tribe girdim. 😂😂😂 detaylı ultrasonu bekliyorum 😅
gulcan_ucur Bir oglum var 12 aylik.tekrar oglum olacakmis 4 aylik o da 😄 ilkinde tatli ikincide eksi yedim hep ama farketmiyomus gelmedi ayse 😂🤣
Emineyavuz_53 Busrabaksii Valla kız çocuğu dünyaya değişilmez kızım var evde çok cana yakın yani şimdiden öyle anne babaya düşkün ki küçük minnosum .. çok şanslısın 🥰
Civcivim000 Emineyavuz_53 bana da erkek dediler. Her ne kadar detaylıya kadar emin olamayacak olsam da içten içe😄
Elzi2prensesannesi Kızlar erkek senesi dediniz ama bnim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız 🙈 kızımda hep ekşi tuzlu yerdim tatliyla aram olmadi bu bebeğimde kızımdaki gibi değil aynı tuzlu eksi yerim de ama cinsiyet kız dedi 32 haftalık hamileyim🤭