Beyzabcr Erkek senesiymis. Bebek cikolatasi yaptirmaya gidiyorum kız urunleri kalmis hep. Agdaciya gidiyorum gelen gebelerin hepsi erkekmis 😁 nerde kimi duysam erkek
Emineyavuz_53 Benim evde bir prensesim var 20 aylık ama erkek evlat nasıl bişey onuda tatmak istiyorum heyecanla bekliyorum 💙 sağ salim kucağıniza almanızı rabbim nasip etsin 💕
Emineyavuz_53 Ceylannn1 ekşi az daha adını erik koyacaktim 😄 ilk çıktığı zamnlar kilo.kilo yedim .. kızımda asla ekşi.asermedim. ayaklarım çok üşüdü ve çok kustum sürekli geceleri bulandı .. 16 hafta geçti kızımda asla bunları yaşamadım
GoncaClk Ceylannn1 Benimde erkek ve hep ekşi tuzlu şeyler iyi geldi ama mide bulantısından dolayida olabilir tatlı hiç yiyemedim nerdeyse smdi yiyorum yavaş yavaş😊
slnacar Ceylannn1 ben ekşi hiç sevmem ama hamileliğimden beri tatlı yiyemedim limonu bile ısıra ısıra yedim herkes şok olmuştu 😅 alakası yokmuş erkek oluyo
zeeynepp19 Ceylannn1 hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim ve yediğim tek ekşi şeylerdi tatlıyı midem kaldırmıyordu sadece ama sadece ekşi yedim ama oğlum olacak 😂🙈
slnacar Emineyavuz_53 benimde ikiz bir kız bir erkektir diye Ümit ettim ama ikisi de erkek azmanlarım hahaha gerçekten erkek senesi bi arkadaşımın da erkek 😅