Merve-1109 BelisMelis41 hemde 4 5 kere oldum vallahi canı aşırı tatlı olan ben o alttan muayenede gıkım çıkmadı vallahi aşırı rahat geçti hiç kasmadım kendimi saniyeler sürüyor zaten canım
BelisMelis41 Merve-1109 benm haftaya pazartesı bakacaklarda o zaman belli olacakmış normal mı sezaryen mı diye çatıya göre dedi bebegm 1 hafta onden gidiyordu en son gitiğimde 3700 doğar dedi bende normal dogumdan korkmaya basladım açıkçası öyle olunca.
Kubra_serkan Merve-1109 kaç haftada bakıyorlar aşağıdan bende perşembe gidicem hiç bakmadılar 36 olucam ama bir buçuk hafta ultrasondan önden gidiyor 37 gözüküyor bakarlarmı bana doktor sadece aşağıya inmiş normal doğum pozisyonuna almış dedi ultrasondan bakıp
Merve-1109 Kubra_serkan benim nstde düzensiz sancım çıkınca bakmışlardı canım yoksa benimde bakılmazdı diye düşünüyorum
Kubra_serkan Merve-1109 anladım acaba sezeryanda ultrasonda görünen haftadan mı ilerliyorlar benim bir hafta önden gidiyor ona göre mi gün verir ki
Kubra_serkan Merve-1109 anladım ben birde diğer geliştirici iğne kullandım hipertansiyon çıktı bende erken doğum olacaktır 34 haftada iğne vurdukar doğsa bile küveze alınmıycagını söyledi
Merve-1109 BelisMelis41 korkma kuzum rabbim mutlaka kolaylığını verir sen dişisin doğurgan bi varlıksın buna programlanmışsın öyle düşün yani
Merve-1109 Kubra_serkan geçtiğine sevindim kuzum rabbim hayırlı bi avazda doğum nasip etsin insallah❤️
Gzmclb1 Fulya01 oy oy hepsini fazla fazla yaşadım yarın 38+5 sezaryanım var çok değişik hissediyorum ☺️☺️
Gzmclb1 Fulya01 o el uyuşması bende de var hatta komple sabahları kollarım uyuşuyor aşırı şiştim ellerim falan kapanmıyor parmak uçlarım da karıncalanma gibi hissizlik var artık
Gzmclb1 Fulya01 yarın yapıyorum allahın izniyle bebek dönmedi gün verildi ama aklımda bir sürü soru işareti var kimisi süt hemen gelir kimisi gelmiyor falan diyor o yüzden biraz tedirginim
angime Fulya01 bunları henüz yaşamadım ama el uyuşması oluyo, geceleri uyuşma ağrıya dönüyo, bu yüzden uykusuz geceler. Doktor magnezyum verdi ama çok işe yaramadı. 36. Hafta