Fulya01 Karın sertlesmesi Yalancı sancı başlangıcı Rahim kasilması Bel ağrısı Kaşık ağrıları Uykusuz geceler rabbim yar ve yardımcımız olsun 🙏
Fulya01 isimsiz1i allah yar ve yardımcın olsun biz tek yoruluyoruz sen cift allahim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin hepimiz için
isimsiz1i Fulya01 amin inş artık küçük abdestimi bile yapamıyrm yürüyemiyrm vajinamdan cıkıcak gibi bel ağrısı kasık ağrısı hepsi oldu pazar günü çok zor vallah Allah bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etisn inşallah 🤲🏻🤲🏻
Merve-1109 Fulya01 sezeryan mı olacaksın benim normal gözüküyor nasipse çatım müsaitmiş ilk gebeliğim sancı bekliyorum 2 parmak açıklık var dedi ebe
Fulya01 Merve-1109 sezeryan olacağım canim ben astlim hastasıyım suanda Bel ve Kaşık ağrım var enfeksiyon ilacı kullanıyorum antibiyotik ellerim sinir sıkışması basladi ayaklarım çok şişti sizdede varmi
Kubra_serkan Merve-1109 kaç haftada bakıyorlar aşağıdan bende perşembe gidicem hiç bakmadılar 36 olucam ama bir buçuk hafta ultrasondan önden gidiyor 37 gözüküyor bakarlarmı bana doktor sadece aşağıya inmiş normal doğum pozisyonuna almış dedi ultrasondan bakıp
Merve-1109 Fulya01 ay o ödem bende de var sabah uyandığımda ellerimin içleri hem yanıyo hem de acıyor açıp kapatamıyorum resmen ellerimi
Gzmclb1 Fulya01 o el uyuşması bende de var hatta komple sabahları kollarım uyuşuyor aşırı şiştim ellerim falan kapanmıyor parmak uçlarım da karıncalanma gibi hissizlik var artık
BelisMelis41 Merve-1109 tam 36 oldum an itibariyleee cok tırsıyorummm siz alttan muayene oldunuz mu acaba
Merve-1109 BelisMelis41 hemde 4 5 kere oldum vallahi canı aşırı tatlı olan ben o alttan muayenede gıkım çıkmadı vallahi aşırı rahat geçti hiç kasmadım kendimi saniyeler sürüyor zaten canım