39+4 olduk kızım hala gelmiyor ☺️ Merdiven inip çıkmaya hurma yemeye başladım dua eder misiniz sağlıkla kucağıma alayım inşaAllah 🍓🤲🏻💓
39+4 hala doğum olmadı 🤦🏼♀️😁
Seymanur23_ insallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur. Aynı durum bende de var bugün 39+3 olduk ne sancı var ne başka bise . Sonum suni sancı ile doğuma gidiyor sanırım 🤔
Seymanur23_ 39 oldum hala ne gelen var ne giden :(
39+6 eylul bebekleri çok nazlı sanırım 😒
Seymanur23_ herkes mi gec doguruyor bi sene son 9 gun ama gelen yok artik yoruldum ya
Seymanur23_ bizde sizinle aynıyız 39+4 ve hala tık yok 🥴sabah kontrolüm var inşallah 40 a kadar gelir yoksa sonum suni sancı olacak diye çok korkuyorum😂sizde yalancı sancı oluyor mu bende oda olmuyor yada ben hissetmiyorum
Gktrkzbn2020 Evett 39+2
39+0 bizde de durumlar aynı ne belirti var ne kasılma bu kızlar hep tembel sanırım 🙈🙈 40.hftaya girince neler olacak çok merak ediyorum artık 🙈 Sağlıklı gelsinler insallah
Zehrayrr benimde 39+4 cuma 40 haftalık oluyo sancım yok acilmam sadece 1 cm yarın kontrolum var suni sancidan çok korkuyorum ya :/
Melek_ceyhan yaa ben hayatımda adet sancısı bile çekmedim ge ağrı eşiğim çok düşük 🥺suni sancı çok zor diyorlar ama inşallah kendi sancılarımızla doğum yaparız. En ufak kasılma da yere çöküyorum sancılara nasıl dayanacağım bilmiyorum Valla 🥴
39+6 🤦🏼♀️ Her yerim kaşınıyor sanırım stresten inşallah kötü birşey yoktur🤷🏻♀️ Suni sancı ile olcak sanırım 40+3 te istesem verir mi dr yoksa 41. Mi bekler bilemedim
Seymanur23_ 40. Haftamdayım hala gelmiyo 🤰🏻
Seymanur23_ 40+1 gelen giden yok