Serii Elif5305 sonunda elele duydum ya bende ondan almak istiyorum ama alan biriyle konuşmadım hiç o yüzden kararsızım internet üzerinden mi aldınız aceba 😀
Serii Elif5305 ben instagram hesabını takip ediyorum şimd fiyatı 1500 civarı siz nasıl 1100 e aldınız indirim mi vardı aceba
Heather SanisGokdemir joie litetrax4 aldık biz pusetiyle beraber. Puset üzerine oturuyor. Yağmurluk ve kışın kullanmalık bebeği örten birde kılıf hediyeydi. Malzeme kalitesi iyi sürüşü rahat. Henüz bebek doğmadı kullanmadık ama denedik beğendik aldık:)
Neslihansezen61 Ben instagram dan aldım kanz Bebe diye biter çok güzel ve çok uygun Beneton un çok güzel puaetiyle birlikte 650 tl ye aldık e bebekte fln çok pahalı valla
Nurylcndag esrmhmt canım baston tiplerin hem hafif hem şık arabaları var üstelik böyle tek seferde kapanan elle kulpu tutup ayak yordamıyla bile kapanıyo tek seferde hemde hafif ama model ismini unuttum bulursam mutlaka yazarım hastanedeyim şu an.
Bengisu Bir ley soracağım bu konuda hiç bilgim yok maalesef. travel sistemler neden önerilmiyor,Travel sistem alırsan sonra tekrar baston alırsın deniliyor ? Gerçekten bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum.☺️☺️
gonulcelen Bengisu çünkü kapandığında ağır yada fazla geniş kapattığı için cok yer kaplıyor aracınız bile olsa bagaj bebek arabasıyla doluyor. Bir kaç travel sistem bebek arabası dışında hepsi geniş kapanıyor
Rakibeel Concorde neo aldım çok güzel bir araba travel sistem.Oğlum 2 yaşında hala kullanıyoruz.Evet ağır biraz.Tüm traveller ağır ama ben bastona gerek fuymadım.Şimdi ikinci bebeğim doğacak nasipse aynı arabayı kullanıcaz sapasağlam çok konforlu
gonulcelen SanisGokdemir yurt dışında yasıyorsan direk inglesina Türkiye fiyatı yüksek ama orada cok uygun fiyatlara almış olursun 3 lü ve travel hatta kastın gibi kapanıyor
gonulcelen SanisGokdemir baston gibi kapanıyor yazmıştım yanlış yazılmış. E bebekte fiyat 6999 tl ama daha uygun fiyatlarla da gördüm e bebek kırmızı renginde kampanya yapmıştı 3500 tl düşürmüştü hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.
DenizTuncaAtik Nurselisahin biz prego aldık tek tuşla katlanıyor ve en hafifi oymuş. Fiyatı yülsekti şuan indirimde ana kucağıda dahil kış için ayak koruması da var. Anne için kolaylık. Suan ki fiyatını netten bakmk grk biz acele ettk kazıklandk
Zeynep3535 SanisGokdemir joie litetrax 4 aldıkk çevremde kullanan arkadaşların önerdi çok memnun onlar benimde hoşuma gitti 1.114 tl sanırım