erdem_agah Merve-1109 sancılarınız düzenli bir şekilde başlayınca gitmek daha mantıklı. Ya da suyunuz gelirse gidersiniz. Ama şuan acele etmeyin bence. Nişan olabilir ama Nisan dogumdan bir kac gun öncede gelebiliyor. Hemen doğumun başladığı anlamına gelmiyo
Merve-1109 erdem_agah evet kuzum bende ondan gitmek istemiyorum şuan sancı vs yok yarın da kontrolum var zaten şümdi gitmemin bi mantığı yok diye düşünüyorum
kelestugce Merve-1109evet nişan benimde aynı şekilde olmuştu 3 gün içerisinde de doğumum gerçekleşti 🙂🥰
emiras59 kelestugce nişandan sonra ağrılarınız devam etti mi nasıl ilerledi süreç benimde nişanım geldi de 🙇🏻♀️
erdem_agah Merve-1109 inşallah kolayca dogurursunuz. Sancıları bekleyin ordan kolaylıkla anlarsınız doğumun basladigini
Merve-1109 kelestugce ay varya kendimi dinleyip duruyorum haa😂😂 bebekde öyle kasılıyor şuan deli dana gibi dönüyo içerde benim başım döndü bu gidişle sabaha dokuz doğurcam ben😂😂😂
Merve-1109 erdem_agah öyle yapıyom kuzum sancı regl sancısı gibi hafif bişiler var ama rahatsız etmiyor uyurum herhalde bu gece
Merve-1109 llFatma gül bacım benim gül klozetle 20 dk bakıştıktan sonra eşimle göz göze geldik birde biz güldük allah gülüşlerimizi hiç eksik etmesin inşallah ❤️😂🧿🥰
Busra333 Merve-1109 bence nisan cnm ama 37. Hafta bana doktorum nişanın gelirse hastaneye gitme bile 1 hafta sonra doğum yapan da oluyor dedi doğuruyorum diye düşünme dedi. Bir de suyun gelirse mutlaka gel önemli olan o ve sancıların 10 dk ya düşmeden de gelme evde karşılaman psikolojik açıdan da iyi olur demişti ama tabi sen bilirsin cnm
Merve-1109 Busra333 bende gitmeye gerek duymadım kuzum öyle bariz bi sancım yok zaten nişan doğum habercisi evet ama o an olucak diye bişey yok 1 ile 9 gün arası olur demişti benim ebem de hayırlısı olsun hakkımızda sağ salim gelsin
Kerem_mom Kızlar ben 26+3 haftalık hamileyim. Demin gittim doktora bende de böyle daha çok katı sümüksü bir tarafı kanlı bi parça geldi. Rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı. Açıklık dediğiniz rahim ağzı uzunluğu mu başka birşeye bakmadı doktor
Busra333 Merve-1109 hadi şnsallah güzel bişey bende hep bekliyorum nişan falan var nı diye her wc girdiğimde bakıyorum pedime tık bile yok😣 artık gelsin bebeğim saflıkla istiyorum 🥺
Busra333 Merve-1109 yaaa hiç ilişkiye girmiyorum ki cnm eşim istemiyor bişey olur diye halbuki doktor sürekli söylüyor ilişkiyr girin diye 😢
Merve-1109 Busra333 hiç korkulacak bi tarafı yok canım doktorum da benim çok kolaylaştırdığına inanıyor ve her randevuda tembihliyor birde aksine mutluluk hormonu salgıladığı için vücudun bebeğin de mutlu oluyor niye mahrum bırakasın çocuğunu bu mutluluktan😂😂