Papatyayt Ysmnkzz Bebde 9+4 kizlar insallah bende sizin gibi nisan ayinda alicagim kucagima bebisimi 🤲🥰 hayirlisiyla hepimize nasip olur ins . Bu arada siz kan degerlerinize baktirdinizmi kizlar
Ysmnkzz Papatyayt ya bende ona takıldım gittiğimde doktorum istemedi. Bende de ara ara düşüyor die arada kan hapı kullanıyorum şimdi. Düşmesin die, bir sonrakinde sağlık ocagına kan verip ertesi gün gideceğim en azından ordaki sonuca göre bişey der.
Papatyayt Kelebeketkisi ayni sekilde canm bende 2 haftada 4 kilo verdim bir anca resmen hicc bisi yiyemedim bana ekmek bile kokuyordu sen yine iyi yiyebilmissin ekmek
Papatyayt Ysmnkzz bencede oyle yapmalisin degerler cok onmliymis cunku benden doktorum istedi ama h psi saglik ozaginda yapilmiyor diye bende hastaneden randevu aldim gidicem yarin
nur_T Merhabalar yeni üye oldum uygulamaya 12+0 iz 🤗 Bir kızım var :) nasipse 2. Bebisimizi bekliyoruz tahmini doğum tarihi 3 Nisan 🌸
iremgrgn kkuubbrraa ahahaha tabikiiii hoş geldin bu arada ben de 20 nisanda doğurcam galiba kızınızın huyu suyu nasıl burçtaş olacaklar 😂😅
kkuubbrraa iremgrgn huy konusuna hiç girmeyelim koç burcu inat olur derlerdi de bu kadar beklemiyordum 😂 çok inat doğduğundan beri öyle birde çok lider ruhlu hangi ortama girerse girsin illa kendini dinletiyor bütün oyunları o kurar yoksa oynamaz tipik koç burcu yani şimdi 4 yaşında ☺️
iremgrgn kkuubbrraa ben inat o inat bakalım neler bekliyor bizi 😅 yalnız liderlik ruhu toplumda özgüvenli halleri eminim hoşunuza gidiyordur 😍 maşallah ona 🌸
Tuubic iremgrgn Gorkem97 ben yaptırdım 33 yaşındayım nolur nolmaz diye,sonuçları çıkmış doktor msj atmış orta risklisin detaylı yüzyüze görüşelim diye tedirginim şuan.
iremgrgn Tuubic bu testlerin sadece ihtimal olduğunu kesin sonuç olmadığını unutma inş hiçbir şey yoktur ve olmaz da 🙏🏻
Tuubic iremgrgn inşallah İremcim haklısın aslında da işte kuruntu yapıyorum . Allahım hepimizin yavrusunu azadan noksansız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼