Tuubic Melisagncm 14+6 olduk bugün.Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah.
Mihriballim Günaydın hanımlar sonunda Nisan anneleri postu gördüm 12+0 dan günaydın ☺️🙏 sağlıkla gelsin minik mucizeler
Koalaninannesi Nurayaselduru cinsiyeti ne zaman öğrendiniz acaba ben en son 12+2 yken gitmistim hastaneye suan 14+6 yız cinsiyeti öğrenebilirmiyim sizce🤔
iremgrgn Tuubic sağlıkla kucağınıza da lırsınız prensesi inş 🌸bize de yüzde doksan erkek dedi kesinleşmeden alışveriş yapamıyorum ve isim de düşünemiyorum 🙈
Tuubic iremgrgn ben de biraz daha bekleme düşüncesindeyim nolur nolmaz diye sonraki kontrolde netleşir diye umuyorum
Beyzanur_42 Koalaninannesi benim icin gecen hafta tahmini olarak erkek goruyorum dedi 🥰pasam olacak diyede sevindim ilk cocugum olunca daha bi degisik mutluluk mucizem ..
Koalaninannesi Beyzanur_42 Allah im sag salim kavuşmak nasip etsin😇🤲 bana bi tahmin de dahi bulunmadı inşallah bende öğrenirim koalamin ne olduğunu🐼🦥
Hilalkhrmn417 iremgrgn bende muhtemelen Nisan doğumlu bir ana olacağım… Doktor birşey söylemedi henüz şuan 14+6 🤰🏼👪🧸🐛🍋
Hilalkhrmn417 Koalaninannesi belli olmuyor ki ben ikili test yaptırmaya gittim hadi gel cinsiyetine de bakalım dedi 🤣 daha 13 haftalıktik 😉😊🤗🤰🏼
Koalaninannesi Hilalkhrmn417 kiz ben bu doktoru ne edim ozamn bi tahminde etmedi ilk bebeğimiz bide heycandan ölcem 😁😁
Asyamy Kızlar merhaba herkese😍 ben 16+1 oldum. Karnım hafiften çıkmaya başladı. Pijama veya kıyafet olarak nereden alışveriş yapıyorsunuz?