iremgrgn Tuubic selamlar nasılsınız? test yaptınız mı sonuçlar nasıl eğer yaptıysanız cinsiyet tahmini oldu muuuu 😍
iremgrgn Gorkem97 selamlar nasılsınız? test yaptınız mı sonuçlar nasıl eğer yaptıysanız cinsiyet tahmini oldu muuuu 😍
Gorkem97 iremgrgn dün gittim doktora canimm doktor bana birakti bende yaptirmadim ama mutlaka detayli istiyorum dedi onuda yaptiricam tabikiii dünde cinsiyetini ogrendiiikk kızım oluyor 😊🌸
Tuubic iremgrgn bu hafta gidince öğreneceğiz nasipse cinsiyetimizi,doktor son kontrolümüzde göremedi☺️
iremgrgn Bahar_93 selamlar nasılsınız? test yaptınız mı sonuçlar nasıl eğer yaptıysanız cinsiyet tahmini oldu muuuu 😍
Bahar_93 iremgrgn teşekkür ederim 😊 sen nasılsın. Evet sonuçlarım iyi şükür cinsiyetini söyledi, değişmez herhalde emin konuştu :)
Nur_bircaner26 Bizde 12+4 haftaligiz salı günü doktora gittim cinsiyeti yüzde yüz erkek dedi ense kalınlığı 1.49mm çıktı herşey çok güzel dedi inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏☺️
iremgrgn Nur_bircaner26 hoşgeldiniz 😍 bizim de ense kalınlığı farklı doktorlar farklı ölçtüler ama kendi doktorum 1.39 ölçtü. Yaştan dolayı orta riskteyim ama hayırlısı artık 😍 yüzde doksan benim bebeğim de erkek 🙈 bir ay sonra kesin olarak söylerim dedi
iremgrgn Bahar_93 ben de iyiyim teşekkürler, çok sevindimmm 😍 benim de orta riskte ama yaşımdan dolayı beklediğimiz bir sonuçtu. Onun dışında kontrolde sıkıntı yoktu çok şükür 🙏🏻 Cinsiyeti neymiş meleğinnn 😍
Hndn53 10 sene sonra gelen minik mucizem bende nisan annesi olucam inşallah 13+1 den selamlar güzel anneler 🥰
Melisagncm Tuubic kaç haftalıksiniz acaba 🥰 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağıza almanızı nasip etsin Allah evladinizi 🥰
iremgrgn Tuubic sağlıkla kucağınıza da lırsınız prensesi inş 🌸bize de yüzde doksan erkek dedi kesinleşmeden alışveriş yapamıyorum ve isim de düşünemiyorum 🙈
Tuubic Melisagncm 14+6 olduk bugün.Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah.