Sonsuzsevgi54 Kızlar fitil kullanan varmı acaba bugün doktora gittim fitil verdi ve krem kullanan varsa iyi oluyormu biraz korkuyorum da
ay-se Sonsuzsevgi54 fitil bana da verdi enfeksiyon için mi ? Valla allah affetsin kullanamadım ben daha yani korkuyorum bende nasıl olacak bilmiyorum
Papatya-Kokusu Sonsuzsevgi54 Bende cok korkuyordum gitili ıslatıp sokuyorum hiç acımıyor birkaç güne alışıyorsunuz 😊
anneyim_33 Sonsuzsevgi54 ben kullaniyorum 4 aylıkken de kullandım enfeksiyon içindi şimdi doğuma 2 haftam var mantar için de kullanıyorum 3 gün arayla 2tane var içinde korkulcak ne vara aba onu anlayamadim bilmediğim bişey var sanırım niye korkulsun ki doktor zararlı olmuş olsa vermezdi 🤔🤔🤔
Meliskam Sonsuzsevgi54 banada yazdi doktor 10 gundur kullaniyorum her gece ama akiyor eridikden sonra 😶
Sonsuzsevgi54 Papatya-Kokusu saol canım içimi rahatlattin iki tane var üç gün arayla yapicam senin adı neydi fitilin
4438bebegim Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, bir tam geçiyor sonra tekrar, 4+4 paket bitirdim bitmedi nalet akıntı, geçen kullanmayacağım dedim heryerim şişti balon gibi
Sonsuzsevgi54 anneyim_33 canim bende beyazlı sarıli nokta gibi kırmızılı akıntı geliyor sende öyle bişey olmusmuydu
MiniMiniKus Sonsuzsevgi54 Bana da 2 adet fitil verdi mantar vardı Birini kullandım diğerini kullanmadım