Okayy BeRidwan bana doktorum ilk 48 saat çok önemli dedi sonrası içinde evde yatış dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
BeRidwan Hmsrln 2 hafta sonra alacağız diyorlar inşallah sağlığı kilosu yerindedir prematüre bebeklerde kilo önemli oluyor
BeRidwan ilknurarss2801 olabilir valla aksatmayın bir daha gebe kalırsam iki hafta bir doktora gideceğim
busragokce BeRidwan bende 21 de suyum geldi ve yoğun enfeksiyon 1 hafta hastanede yattım 3 haftadır evde yatıyorum sürekli kontrol var. umarim bizde 30 lu haftaları görürüz..
BeRidwan Nesli23 Iv,mi, oral ve fitil olarak çeşitli antibiyotikler uygulandı isimlerini bilmiyorum ama hepsi b kategori antibiyotikti
Acemi_anne61 BeRidwan çok sevindim maşallah size 🤲🏻 benimde hep yeşil akıntım var baştan beri. 27 haftada Daha yeni antibiyotik başlandı korkuyorum ama siz bize de umut oldunuz Allah bebişinize ve size sağlıklı ömürler versin
BeRidwan Acemi_anne61 Amin cümlemize çok sağolun, Rabbim evlatlarımızı bilinen bilinmeyen duyulan duyulmayan her türlü hastalıktan uzak tutsun inşallah
Eabkrc BeRidwan Bende 25+2 gunlugum lekelenmem olmus bira once farkettim akintiyla karisik doktora gitmedim henuz birdaha olursa gelecem siz ne guzel kurtulmussunuz erken dogumdan 🤗darisi bana 25 haftalik dogarsa yasamaz zaten biliyorum🙄😰
Bezelye_2 Eabkrc Rabbim evladınız sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ilk olarak. Ama yaşamaz diye umudunuzu kaybetmeyin komşum pandemi in en yoğun olduğu günlerde 24 haftalık doğum yaptı sıkı takipler ve bakımlar sayesinde evladı şimdi sağlıkla büyüyor 😊
ayc13 Benim de beyaz su gibi akıntım cok çoğaldı 20. Haftaya giricem. Sizce normal mi ? İnternette rahim ağzı açılması diyordu. Sizde de varmıydı böyle belirtiler ?
Eabkrc ayc13 akinti dahada fazlalasacak eger bir anda bosalirsa o su bacaklariniza akarsa kosun hemen dr a onun fisinda surekli ic camasirin islanacaktir