Eda-5807 AnayimBenAna_ ben gece gündüz sabah akşam süreklı yemek yıyorum valla bend enapcam bılemedım 😂😂 Doğuma kadar 🧸aha böyle olucam oldumda az kaldı
AnayimBenAna_ Eda-5807 kaç kilo aldın çokmu kaçla başladığında önemli ama üzmeyelim kendimizi boşverelim kiloyu😂
Eda-5807 AnayimBenAna_ ben valla ya 78 ıle hamıle hamile kaldım aha sımdı 88.8 olmuşum valla tartı bozuk ama hastanedekı yoksa o kadar almadım 😂😂
Esssmom AnayimBenAna_ ahahaha benim de kızım olacak erkek gelmesin mümkünse pembelere boğulur çocuk 😅
msahin AnayimBenAna_ aynen ben de böyleyim tatlı üstüne tatlı. Üstüne tuzlu böylece devam ediyor çok kilo aldım ama engelleyemiyorum kendimi 😒
AnayimBenAna_ msahin evet bide böyle bir kısır döngü var tatlı yiyorum üstüne illa tuzlu sonra yine tatlı öyle sürüp gidiyor
AnayimBenAna_ Melakya ben 29 haftalık oldum ama en son tartıldığımda 26 haftaydım 12 kilo almışım işte başlangıçtan beri dahada almışımdır yarın tekrar tartılıcam☺️
AnayimBenAna_ Esssmom benimki sanki değil tepiyor babasıda karadenizli heralde ona çekti sıpa 😂iyice artık kaburgama çıkmaya başladı oturamıyorum resmen rahatça kıpır kıpır gece gündüz diyorum acaba hiçmi uyumuyor
Esssmom AnayimBenAna_ offf o kaburga olayı çok fena yaa bi ara kaburgama çok ağrı yapıyordu simdi yer değiştirdi galiba daha rahatım. Bizim Kızlar şimdiden babaci 🥲🥲
AnayimBenAna_ Esssmom aman babacı olsun bende babacıyım çok onda sıkıntı yokta ben nefes alamıyorum hiç yatmıyo değişik bi çocuk 😂 babasıda bana çıkışıyor mekan sahibi benim kızım sanane istediği gibi zıplar oynar diyo😂
AnayimBenAna_ Eda-5807 bende bakılınca bi değişim yok vücudumda bi göbek var o kiloları nereme aldım İnan bilmiyorum
Eda-5807 AnayimBenAna_ bebegın almıştır ben oğlan almış bende almışım benım de hıc yok sadece karnım var sıslık falan da yok bende
AnayimBenAna_ Eda-5807 calla bebeğim en son 26 haftada 900 gramdı :) ayda bir gidiyorum kontrole o yüzden şuan ne durumda bilemiyorum