Canany YouTube dan hafta hafta gebelik 36-37-38- 39 haftalara ait kaan kocatepe videolarını izleyin yaşadığınız herşey çok daha normal gelecek
Momlf zeynepin_annesiiii kuzuu öğlen yürüyüş yaptım biraz dolandım şimdi nişanım geldi kanlı hareket yap bol duşa girr bel ağrım varr şu an biraz daa
Momlf zeynepin_annesiiii ayy önce sarı normal akıntı gibiydi yeni tekrar gittim lavobaya baya damarımsı kanlı geldi pembe 💃💃
Momlf zeynepin_annesiiii evet sertleşir çok sık ama ben Bayadır yaşıyorum zaten onu. Geçen hafta cuma 3.250ydi canım kilosu.
zeynepin_annesiiii Momlf inşallah sağ salim doğurursun canım 🤭 . Benim kilosu biraz fazla olduğu için korkuyorum
AseLenaMom zeynepin_annesiiii 🤷🏻♀️ Bilemeyeceğim nişan , su ve sancıların varsa doğum sancısı olur sadece
zeynepin_annesiiii AseLenaMom yok canım ağrı sancı hiç birşey yok açıklıkta yoktu dün zaten 🤷♀️ nolucak böyle bilmiyorum
AseLenaMom zeynepin_annesiiii Psikolojik olabilir sende Ki sanki benimde suyum gelecek gibi hissediyorum 😀😀 ama yok
Momlf zeynepin_annesiiii Ah canım 4.40da doğurdum iyiym çok şükür korkmayın Allah diyin yardım ediyor rabbim Meryem Ana otu kullandık bide açılmam 2 saatte 3den 9 a çıktı