zeynepin_annesiiii bebegimin-kokusu21 imza atıp çıktım canım . Açıklığıma bakıldı nst fln girdim doğum sancım çıkmadı evdeyim şimdi . Bebeğin haraketleri de azdı nst de baya bir hatlraketlendi
bebegimin-kokusu21 zeynepin_annesiiii hayırlısıyla en kısa zamanda doğumun gerçekleşir inşaallah canım haberlerini bekliyorum ikimiz aynıydık ben çarşamba günü doğum yaptım🥰
zeynepin_annesiiii Chucky9 doğum kasılması değildi galiba canım rahim kendini doğuma hazirliyo dedi doktorda
Shnern zeynepin_annesiiii 31 haftaligim aynı durum bizdede oluyor gebelde ayakta çok durunca yada yürüyünce çok oluyor biraz dinlenin ve geçiyorsa doğum sancısı değildir . Mesela benim uzanıp biraz oksayinca geçiyor yoksa taş gibi olup yürütüyor geriliyor
zeynepin_annesiiii hvvayldz27 kız heyecanlanacak bişey yokmuş yaa 😂 ben haraketlerini hissetmemistim birde kasiliyordu ama bir sıkıntı çıkmadı kalp atışı nst normal
Ayselina sarebebeginannesi biz 36+2 haftayız benim regl agrsı gibi belim karnım agrıyor ama kesilmiyor sürekli agrıyor mesela sabah baslıyo akşama kadar devam ediyor 🤷🏻♀️
zeynepin_annesiiii bebegimin-kokusu21 aaa ciddi misin normal doğum galiba . Benimkinin gelmeye niyeti yok 🤦🏻♀️😂
bebegimin-kokusu21 zeynepin_annesiiii aynen normal doğum oldu elhamdülillah çok da kolay oldu 🥰 Inşaallah senin de beklemediğin bir anda kolayca gerçekleşir dogumun🥰
zeynepin_annesiiii bebegimin-kokusu21 ay bilmiyorum ki en güzel normal ama bizde genetik galiba bebiş gelmiyo 😅
Momlf zeynepin_annesiiii kuzuu öğlen yürüyüş yaptım biraz dolandım şimdi nişanım geldi kanlı hareket yap bol duşa girr bel ağrım varr şu an biraz daa