busrakoylu Sedaereke ah karnıma bende çok takmış vaziyetteyim ya😅 11+3 ikiz gebelik ama bende normalde de göbek vardı ayırt edemiyorum🤓
nurunhayali busrakoylu aynı benn🤭 bende 11+3 ve ikiz bendede göbek vardı hafif önceden ama biraz daha büyüdü gibi tam emin değilim😅
busrakoylu nurunhayali evet ya bende tam emin olamıyorum şöyle bi bakıyorum var gibi sonra diyorum önceden de vardı sonra ama bu kadar değildi falan😅😅😅
Eylul2797_ Sedaereke canım benim ilk gebeligimde 7 aylıktım minnacık Bi göbüsüm vardı kimse 7 aylık oldugumda inanmıyordu 2incim ve simdi ki 3üncü 12 haftalık masallah ben burdayım diyor niye böyle oldu bende anlamadım 😄sizinde belki ilk diye gec cıkabilir
Ada_kacira Sedaereke benimde ikinci gebelik 14 haftalığım benimde yok hala son aylarda çıkmıştı benim karnım kızımda bundada öyle olur diyorum cinsiyeti öğrenebildiniz mi peki
Talhaaam Sedaereke valla bende 14 haftalığım var baya karnım çıktı yani zaten kendi karnımda vardı hiç kilo almadım ama göbişim var
Minikkuzular Ada_kacira 12+5 ’te gittim ikili test yaptırdık kızımda yanıldığı için 16. Haftada söylerim dedi doktorum siz öğrenebildiniz mi