Baharrk Esra1- A vitamini hamilelikte çok fazla almamak gerekiyormuş yani her gün her gün yenmediği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım☺️ Bende her meyveyi yiyorum valla ama bu ara şeftali yiyorum baya😅
KucukAnne538 Baharrk Hiç bişey çünkü herşeyi yiyorum ayırt etmeksizin sadece kararında ama😂🤩 geçen midye de yedim ben 25 tane falan aramızda kalsın 😂 kızımda da yemiştim şükür bi zararını görmedim çünkü abartılacak kadar yemedim hiç oğlumda da yiyorum ne istersem🥰
KucukAnne538 Baharrk Bence aşşırı aşşırı abartılmadığı sürece bir sorun olmaz kendi fikrim tabiki bu benim ama ben abartmadan her şeyi yerim 🤩❤️🔥
Dilan_nida01 Baharrk emzirme de dahil olacak yanlz yedigin ictigin direk süte gececek nasl olacak o ☺
Guney16_Enes21 Baharrk benim liste uzun. Kek börek tatlı pasta dondurma bol bol meyve tost makarna herşey yemeyi düşünüyorum
Minnosanne06 Baharrk Şeker hastasıyım normal düzen beslenmenize devam edicez. Çocuğum için herşey. O yüzden şunu yiyim bunu yiyim demicem. Kontrollü yaşamaya devam
Cinarinannesiiiii Baharrk benim kuzenim bilmeden yemiş zehirlenmiş eşim bunu duyunca bı taneye bile izin vermiyor ben yemiyom diye oda yiyemiyo🤭🤤🤤
Sarikan93 Baharrk midye içindeki cıva ağır metaller grubunda ağit bir element ve çocuk için en zararlı metallerin başında geliyor bence kendinizi tutmanız çocuğunuzun hayrına olacaktır. Çok aş eriyorsanız midyenin iç pilavını kendiniz yapıp limon sıkıp yiyin o şekilde biraz da olsa rahatlatır sizi
Sarikan93 Baharrk evet ne mutlu size 😌 dediğim yöntemide bir deneyin isterseniz çok canınız çektiğinde işe yarıyor çünkü