meri2021 Baharrk doktora sorarsanız işiniz yaş sonuc olarak şırdanın içindeki pilav yani :) çiğ değil dışıda çiğ değil çiğ ve işlenmiş et ve ürünleri yasak sonucta 🙈😀
Ceycey11 Baharrk turşu acı biber 😋 mide yanmalarım olduğu için yiyemiyorum ama ilk fırsatta yemem lazım 😍😍😍
Eylul2797_ EsrakeNan bende iciyoduö günde Bi tane doktoruma söyledim günde Bi soda ici yorum zararımı diye asit acı kahve 3ünfen uzak dur dedi🤷♀️bana en iyi gelen seydi icmiyoruö artık
Sara_N Papatya-Kokusu ciyerde A vitamini var,A vitamini de hamilelikde kullanımı olmaz, açılışa neden olur .yani erken doğumu başlata bilir,sürekli yenilmez
Papatya-Kokusu Sara_N Hayır canım yenilmez değil az tüketilmeli eksik bilgi veriyorsun 😊 havuçtada a vitamini çok fazla ama suyu az olanlar için bilinçli şekilde tükebiliyoruz.Zaten insanlarda hergün bir kazan ciğer yemiyor mantık olarak 😂
Esra1- Selamlar, ben simdi okudum baktım da Ciğer hamilelik de yenmiyor mu? Birde genel olarak bi sorum olcak konuyla bağımsız olsa da Hangi meyveleri tüketiyoruz bebek için genel olarak Ben bu ara armut ve şeftali/nektariye takıldım da 😇
Baharrk Esra1- A vitamini hamilelikte çok fazla almamak gerekiyormuş yani her gün her gün yenmediği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım☺️ Bende her meyveyi yiyorum valla ama bu ara şeftali yiyorum baya😅
Esra1- YenianneAzize prilam Dr kullan canım iyi geliyor en azından sadece bulantı hissin oluyor soluğu lavaboda almıyorsun 8 deyim ama hala sudan bile keyif almıyorum 🐣🥺😇
Seldao Baharrk burger king😢 evde hamburger yaptım ama o lezzeti vermedi🤦♀️pizza😋 cips ve çiğ köfteyi de hergün yicem heralde etsiz çiğköfte yasak değil ama yapılma ve saklanma koşullarından emin olmadığım için içim rahat etmiyo 🙄
busegrr Baharrk boool mayonezli makarna salatası, midye, sosis ve pastırmanın dibine dibine vurucam🤤😂
busegrr Sibellllo midye için 1 tane ye falan diyolar ama kendimi biliyorum öyle yaparsam daha çok canım çeker yetmedi diye🤢 neyseki son 2 ay🙄