evetbenavukatiyim Baharrk Kokoreççi, hamburgerci, kumpirci , pizzacı bulduğum tüm hazır gıda zincirlerini gezicem . Sonra cips kola gazoz jelibon abır cubur ne varsa serip ortaya kusana kadar yiycem .
Cinarinannesiiiii Baharrk benim kuzenim bilmeden yemiş zehirlenmiş eşim bunu duyunca bı taneye bile izin vermiyor ben yemiyom diye oda yiyemiyo🤭🤤🤤
ayse-huseyin16 7 haftalığız mide bulantısından hiç bişey yiyemez duruma geldim 2 kg verdim.😪 Keşke benimde canım bişeyler çekse hemen gidip yiyeceğim 🥺
Baharrk ayse-huseyin16 bende başta öyleydim canım en sevdiğim şeylerden bile tiksindim yiyemedim mutfağa giremiyordum bende 5 kg verdim🥺 ama 15.haftadan sonra düzeldim seninde geçer inşallah ☺️🙏🏻
Rojdakoymen Baharrk normalde hiç sevmezdim eşim alıştırdı ama hamiş olunca yiyemedim ah canım eşim😌 benim canım ister diye 8 aydır oda yemiyor o yüzden ilk kokoreç dükkanına atarız kendimizi 😂😋
Merveee__1990 Baharrk yani haramın hoşgörülü Bir tarafı yoktur malesef ki kendinizi teselli ediyorsunuz Allah hepimizi islah etsin haramdan uzak tutsun şeytanın haramı bize hoş göstermesinden başka bir şey değildir rabbim kalp gözümüzü açsın ki bu gerçeği görelim 😔😔😔😔
Baharrk Merveee__1990 herkesin hayatı kendine insanların tercihlerine saygı duyulmalı diye düşünüyorum sonuçta başkalarının hayatı ve tercihler beni etkilemez☺️
Arzuaksumom Merveee__1990 yahu sizene milletin günahından neden haddinizi aşan şeylere yorum yapmak için çabalıyorsunuz milletin günahını sorgulamak yerine gerçek bir müslüman olup çevrenizdeki aç insanlarla ilgilensek mi
Merveee__1990 Baharrk öyledir ama gerçekten elimde olmaksızın üzüntü yaşıyorum o zmn iyi şeyleri tercih etmek nasip olsun derim
Merveee__1990 Silaaa06 kız ciğer ne yapar urfalı olarak ciğerin bir zararı olduğunu zannetmiyorum deselerde inanmam ve baya yedim
MelH Baharrk fıstıklı sarma havuç dilim baklava lahmacunnnn patates kızartması 🤦🤦🤦 ay çok canm istiyorrrr
Kilicbebek Hiçbirşey ölene kadar dikkat etmem gereken bir insülin direncim var keşke hiç canım hamur işi tatlı istemesede rahat etsem
Arzuaksumom Baharrk buz gibi bira 🍻 viski 🥃 kalamar🦑 yengeç 🦀 karides 🍤 ahh ahhh 🤣 (alkolsüz bira içtim ama yok yani olmadı )
prensesannesiiiiii Arzuaksumom sanırım haram olup olmadığını sormadık dediniz? Kusura bakmayın haram olsn bişeye ben haram derim elbette ve bunun tıpta da dinimizdede bize bir yararı olduğunu görmedim henüz sağlıksız ve yasaklanmış bir şey yorum yaptığım hanım cevap vermemiş siz benim hadimi bildireceğinize kendi hadinizi bilsniz sıkıntı olmaz bence 😀🤷♀️