Annesininkuzusu01 Baharrk Şırdan 😋 8 aydır yiyemiyorum sakatatlar yasak diye, bir Adanalı olarak çok zor😩
Sehnur Baharrk hemde ne biçim 6. Ayda zar zor bırakabildim eşim de içiyor gerçi evde içmiyor ama paketi görünce bile canım istiyor 😊 emzirme döneminde de yine çok içemem ama en azından bi iki tane içerim günde
havvatolga Baharrk kola olabilir ama en cok kahve bide biraz fasfood.hamilelikten sonrada yemicem kilolarimi vermem lazim 😣🤣
busraaa95 Muazzezdemr yok yasak değil de bende hemoroid var o yüzden fazla yiyemiyorum yeyince abartısız kavanozun yarısını bitiriyorum 😂
kalpatisi_ Baharrk kesinlikle kova dolusu midyee 😒 insan yiyemiceği şeyi aşerince ne kadar kötü oluyomuş 😢
Elcnbykckr BeBeU evet bende öyle ilk gebeliğimde de cips burger falanyedim bisey olmadı kolada arada belki bi bardak içersem
marbling10 Baharrk hamileliğimde sevdiğim her şeyi yediğim için böyle bir planım yok, ayarında olan hiçbir şey sıkıntı vermez bence.
Cinarinannesiiiii Baharrk midyee bir tane yememe bile izin vermiyo eşim şuan dogurunca ilk işim kilo ile alıp yemek🤣🤣