Spring02 momsturk ne güzel 🤩 yani benim işim daha zor polislikten 😂 dimi meslektaşız jdkfkdkd yok böyle bisi allahtan evdeyiz de rahatız pandemi den
momsturk Spring02 aynen evden çalışıyorum ben de nisan ayındam beri çok şükür iyi ki evdeyim şube zor olurdu bu halde evde bile yuvarlanıyorum 🍀 özel banka
meri2021 Baharrk doktora sorarsanız işiniz yaş sonuc olarak şırdanın içindeki pilav yani :) çiğ değil dışıda çiğ değil çiğ ve işlenmiş et ve ürünleri yasak sonucta 🙈😀
Spring02 momsturk benim de özel … ama gerçekten iyi ki su dönemde iyi ki kendi bankam diyorum yani yasal haklar hastanede ki rahatlık vs hem maddi hem manevi cok faydasını gördüm 🧡
momsturk Spring02 kesinlikle öyle. Bir de anlayışlı bir müdür ile çalışıyorum 21 ağustostan beri ilk iş günüm bugün oldu. 32den önce alabildiğim kadar rapor aldım çok destek oldu
GamzeKrmn DILOS06 benimde tek istediğim midye ve kokoreç 🤤 30. Haftadayız doğurur doğurmaz hastane odasında bile yiyebilirim o kadar özledim 😅😅
Muazzezdemr busraaa95 acı turşu yasak mıı😱 ben bilmeden bir hafta filan yedim yemeklerin yanında off lütfen bişey olmasın
busraaa95 Muazzezdemr yok yasak değil de bende hemoroid var o yüzden fazla yiyemiyorum yeyince abartısız kavanozun yarısını bitiriyorum 😂
Gul-42 Baharrk bn beş ay cektım sımdı 35. Hftamdayım hem yanıyor hem cıkarıorum asırı kotuyum masallah de kendıne😀
Aycaaa571 Baharrk valla doya doya tatlı yicem hamilelik ağzımın tadını değiştirdi tatlı ne yesem kesiyor belki doğurduktan sonra kesmez
OzdenLina Sibel87 evet bende 35deuim sigarayi ögrendigim an biraktim bu ara canim cok istiyor hatta dogururken bitsede sigara icsem modunda olcam heralde diyorum az kaldigindan böyle olduk sanki 😄
Spring02 momsturk benim de aynı wala şanslıyız🍀 32 den sonra yasal izin başlıyor neden tekrar çalışmaya başladın ki dinlenseydin covid dönemi vs