Gul-42 Baharrk bn beş ay cektım sımdı 35. Hftamdayım hem yanıyor hem cıkarıorum asırı kotuyum masallah de kendıne😀
Spring02 Baharrk polis 🦹♀️ Ben de banker 🙈 çok çalışıp çok gezdiğimiz için zaman hızlı aktı sanırım bize 🍀
Kykcirem Baharrk Gizli Şekerim çıktığı için hiçbir şekilde tatlı çikolata yiyemiyorum canım çok çekiyor hele şerbetli tatlılar ilk işim tatlı yemek olacak hem de bol bol😅🙈💖
Baharrk Spring02 olabilir canım ☺️ Banada çabuk geçti burda bir yıl bitti ne ara zaman geçti anlamadım😅
Spring02 Baharrk bizim 4 yıl geçti koca yeter ki sağlıklı olalım bir arada olalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Baska birsey istemem ❣️
momsturk Nzlozkn bir soğuk buzlu mojito da benden gelsin resmen aşeriyorum çocupun alnında havana club çıkcak 😂😂😂
Spring02 momsturk ne güzel 🤩 yani benim işim daha zor polislikten 😂 dimi meslektaşız jdkfkdkd yok böyle bisi allahtan evdeyiz de rahatız pandemi den
meri2021 Baharrk ben midye yedim hatta şırdanda yedim malaesef dayanamadım ama salam hala tüketemedim ilk işim salam yemek ve yumurta kaşar bi süre görmemekkk 🙈
Hakbil Emine_clk01 daha hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum bu ay bekliyorum bugün ciğer yedim sizce zararı olr mu şu an hamileysem eğer
Emine_clk01 Hakbil şu an hamile dégilsiniz yiyebilirsiniz yani hamile olduğunuzda dr a sorarsınız yemezsiniz