kirpapatyasi4 Humeyrasmsk Hasta bezini hastanede veriyorlar aslında kanamada kişiden kişiye değişiyor mesela ilk doğumumda kanamam fazla olmadı direk ped kullanmistm
Humeyrasmsk kirpapatyasi4 süt arttırıcı çayı doğuma gitmeden 3-4 gün önce kullanmaya baslasak olur.mu ki?
12345_123 Humeyrasmsk sezeryan olacaksa depente de gerek yok bebek bezi yeterli oluyo depent lastiklı yerı sezeryan yerıni terletıp acıtma oluyo
Pambix Zzeynep1 pişik önleyici Krem bence konulmalı bebeğin beze karşı cilt tepkisini bilemediğimiz için bence olmalı 😊 emzikle biberon lazım olursa alınır zaten koymadan da olur
Tugbamete Humeyrasmsk ben sezaryen doğum yaptım ve dependla çok rahat ettim mutlaka anne için konulması gereken ilk şeylerden diye düşünüyorum ☺️ Ertesi gün uzun günlük ped yeterli oldu bana şaldır şuldur kanamam olmadı çok şükür çabuk kesildim
Saripapatyam1 Zzeynep1 biberon ve emziği koymalısın bence tabi emzik vermek istiyorsan pişik kremini bende koymadım hemen pişik olmaz diye düşünüyorum depend yada hasta bezi de almadım hastaneden veriyorlar bana eve gelince de gece pedi kullanıyorum
es_aybala Zzeynep1 biberon koymamıştım ama sütüm gelmediği ve bebek doymadığı için almak zorunda kaldım. İşitme testinde bebeğim durmadığı için emzik istemiş doktor sakinleştirmek için yanımda yoktu bi hafta sonra kendim götürdüm teste