Eminearz Papatya-Kokusu Bugün sonuçlar için gittim doktor hiç bişey demedi kilo durumuma bende canm sıkıldı sormadım 😔
Eminearz Sogancik Evet hamur işi ve tattli meyve ve çerezi çok tüketiyorum ama daha yeni yemeye başladım gerçekten ağzıma bir aydır biseyler aldım öncesi hep kusma kokudan dolayi
Sogancik Eminearz ben de meyveyi o ara çok yemiştim. Doktor meyveden kiloyu almışsin dedi. Tabi çok sanmıyorum ama meyvenin de etkisi olmuştur. Dikkat et canım.
2erkekannesiii 14 haftalık hamileyim 4 kilo verdim eğer istemsizce kilo alıyorsanız gebelik şekeriniz olabilir Bi baktırın derim 1 ayda 8 kilo çok fazla geldi bana ilk hamileliğimde bile 9 ay boyunca 12 kilo almıştım
Elfelf475 Eminearz sadece bunlarla kilo almak zordur aslında yulaf falan deneyin tok tutuyor biraz saman gibi olsa da 🤭
Eminearz Melek3 Bugün tartıda 78 görünce aglayacaktim 3 ay bişey yeme 1 ay ye 8kilo vallahi aglayacaktm
Melek3 Eminearz ben yemedim halde almışım kaç kaç kaç dedm tartıyı elime aldm öyle baktm miyop var bende 😂 acaba uzakdan rakam bulanık mi gordm yanlış diye şoke oldm
Eminearz Sogancik Herşeyden tiskindim için meyve yemis tatlı yiyordum ama bugün itibariyle dikkat etcem
Sogancik Eminearz dikkat edersen normal kilo alimin olur canım . Sen farkındasın zaten çok yediğin için böyle olmus.😉
Ebraratila Gebelik zehirlenmesinden ötürü ben 1 ayda 6 kg aldım :( idrar tahlili ve tansiyon takibi yaptır canım Allah korusun ama olabilir, zehirlenme belirtilerinde hızlı kilo artışı var
Eminearz Melek3 vala gözlerimde bulanık görmedi doktor biseyler yazarken yine çıktım acaba diye sonuç 71 den 78 olmuş yani 😔
Eminearz Sogancik ama gerçekten meyve kuruyemiş tatlı yedim bide farklı 2 günde 1 kutu sarella yemişim 😔😔bukadar sanki hicmi cikmadida içime hepsi yağ oldu anlamadm 😔🤭