Eminearz Merhaba kizlar ikinci gebeliğim ilkinde herşey hiç hamile değilmişim gibi ilerlemişti 18 haftalık hamileyim 3ay kusmaktan 3 kilo vermiştim bu ay 8 kilo almisim 1 ay gibi bi sürede çok acikiyorum doymuyorum elim ayağım titriyor yiyorum böyle bı durum yaşayan varmi
Meleklerimmm3 Eminearz hipoglisemi kan şekeri düşüklüğü yaşıyor olabilirsiniz bende öyleydim hızlı kilo aldım
Expecting Eminearz normalde cok acikan biri degilsin anladigim kadari ile, evet hamilelikle insan daha cok acikir ama 8 kilo da biraz fazla geldi bana, normal olmayan birseyler var gibi. Bir kontrol ettirmejte fayda var.
Eminearz Semiha_ bilmiyorum ilk gebeligimde şeker yuklemisinde çok normal çıkmıştı ama şimdi şeker yuklemesine var ne yapsamki
Xfilizzx Bende 15 haftalık hamileyim bende sürekli kusuyorum ve hiç kilo alamıyorum, ve sizin gibi sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyo başım dönüyo. Valla nolacak bilemiyorum😫 sen yine kilo almışsın ama tabiki 1 ayda 8 kilo bencede fazla
ozgese-s Xfilizzx bende öyleyim 15 haftalık hamileyim sürekli kusuyorum kilo almadım hiç ama bu ay kilo çok gerekli mi bilmiyorum zaten ilerde alıcaz şimdiden çok almamak iyi gibi 😁
Eminearz Expecting Ama bugün 3 tarama sonucu için gittim doktor hiç bişey demedi bu kilo artış durumuna
Eminearz Papatya-Kokusu Bugün sonuçlar için gittim doktor hiç bişey demedi kilo durumuma bende canm sıkıldı sormadım 😔
Sogancik Eminearz ben 1 ayda 4-5 kilo almıştım. Ama yatiyordum tuvalet harici kalkmıyordum. O da kiloyu tutuyor maalesef. Doktorum çok kızmıştı da haklıydı . Ve zaten şekerim çıktı sonraki kontrolde. Büyük olasılıkla şekerden ötürü o kiloyu aldım. Lütfen dikkat edin. İnşallah şekeriniz yoktur. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyin. Sonra siz çekersiniz 😐
Eminearz Sogancik Evet hamur işi ve tattli meyve ve çerezi çok tüketiyorum ama daha yeni yemeye başladım gerçekten ağzıma bir aydır biseyler aldım öncesi hep kusma kokudan dolayi
ecemarin Sogancik şekeriniz kaç çıkmıştı acaba nasıl bir tedavi uygulandı? Benim de yüksek çıktı da geriliyorum😞
Prensesannesi16 Eminearz canım bende 6. Ayımda 6 kilo birden aldım 78 kilo oldum doktorum böyle giderse sıkıntı olur yemene etmene dikkat et dedi tamda ramazandı oturup gece oruç tutanlardan daha çok yerdim bi kestim gece yemesinisonra düzene girdi ve doğumumu 79 kiloyla yaptım 3 ayda 1 kilo aldım ve bebeğimin kilosuda iyiydi.sende biraz daha dikkatli ye canım bebeğe kilo aldıran şeyler ye daha iyi
HipnozX Eminearz hipoglisemi var gibi duruyor açlık ve tokluk şekerinize bakılması lazım bir ayda 8 kg normal değil
llFatma Eminearz ben de hamilelik baslagic kilo 63. Kusma hiç olmadı. 5,5 aylık hamileyim şimdi 68-70 arası değişiyor. Bana fazla gibi geldi sende. Dikkat et geceleri bir şey yeme kuzum.
Elfelf475 Eminearz yedikleriniz neler böyle ben de doymuyorum ama ekmek makarna pilav hamur işi yemiyorum kilo almıyorum o nedenle meyve süt ürünleri bol bol sıvı alıyorum acıktıkça çerez falan yiyorum ana öğün 3 ün dışına çıkmıyor bende
Melek3 Eminearz bende 31 haftalıgim ve 16 gün gibi bir süre de 4 kilo almışım ve şok oldum o tartıda 81 görünce her odada tartıldım hamileliğim boyunca ilk defa böyle kilo aldm resmen 7 kilo vermiştim şimdi tekrar almış oldm ve bunu 1 -1 buçuk ay içersinde aldm
Eminearz Melek3 Bugün tartıda 78 görünce aglayacaktim 3 ay bişey yeme 1 ay ye 8kilo vallahi aglayacaktm