Kbla greybrde benim 28. Haftada hazırdı. Son haftalarda çalışacağım zor olmasın diye erkenden hazırladım harçlara koydum.şuan 31. Haftadayız
Yaz0808 honeyland evet hatta post actim giden var mı diyede 1 kişi varmış ondan da geri dönüş alamadim
honeyland Yaz0808 ay ben gidiyorum Hacettepe ye nasıl güzel denk geldi riskli gebelikte takipliyim postunuzu görmemişsindir görsem yazardım size 😄bende çok aradım forumda hacettepeye giden
Deniz1_ greybrde ben 20+5 im şimdiden hazırlamaya başladım çünkü ilerleyen zamanda ağırlaşıyor Sun zor oluyor şimdiden başlamak daha iyi cnm
Yaz0808 honeyland cok zor bulunuyor gerçekten ya bende murat beye gidiyorum ama doktorumu değişmek istedim olmadı şimdi hiç gidesim yok🤯🥲
Deniz1990 greybrde Canım ben geç hazırladım 36 da başladım cok yorucu bi iş bu son haftalar ağrı sancı çok oluyor eksik buluyorsunuz hep tamamlanması sürüyor. Erkenden yap bitir bence.
lentil Esrakly bende 32 deyim herşeyi hazır ama daha yıkama kısmına başlamadım. 2 3 hafta sonra hallederim diyorm ama
ilayda17 greybrde 25. Haftadamızdayız bugün yarın başlayacağım bende artık ne olur ne olmaz. Zaten Doğumum Ocakta gözüküyor Kasım sonu memleketime gideceğim. Aklıma geldikçe koyarım o zamana kadar bende😊
Melekcbn greybrde ben de 31 de başladım yavaş yavaş 34 de çantam tamamen hazırdı hatta bebeğimle ilgili tüm şeyler.. Örn: dolabı beşiği kıyafetleri hastane çantası vs.
12345_123 ben cok mu gec kaldım sizleri görünce 27. haftama gırdım ama daha 2 3 parca kıyafetı var hiç almadım daha
Dilaraeslem 12345_123 ben de hiçbirşey almamıştım. 30. Haftaya geldiğimizde toptan aldım 31. Haftada hepsini birde yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim
esrabalkau greybrde ben 33 teyim valla çok kırışıyo iki kere yaptım içim rahat etmedi ütüleyip astım valize koycaklarımı bi tarafa sezeryan olacağı için biraz daha bekleyeceğim
fyzakts Yagmurm2 canim beni yanlis anlamazsan sey sorcam mesela 32 de dogunca kuveze mi aliyolar yoksa sana mi veriyolar
Yagmurm2 fyzakts kuveze aldilar kziimin cigerleri gelismemisti rabbim kimseye yasatmasin hepimiz vaktiyle saglikla dogurup kucaklayayim evlatlarimzii
Dilaraeslem Minikpandam1 stres yapmayın tatile giderken nasıl bavul hazirlıyorsanız bunda da eksiklerinizi kağıda yazın.. bir tarafa bebeğin ihtiyaçlarını kıy bir tarafa kendi ihtiyaçlarını koy kapar bittiiii😊