FasulyeveAnnesi3 greybrde Ben 32. Haftamda hazırladım canım ne olur ne olmaz diye bide ağrlaşmadan yapman daha iyi camaşırlarını yıkadım ütüledim yerleştirdim çantayıda hazırladım şuan 37. Haftadayız herşeyimiz hazır
Fatma272727 Dilek-Yanik07 ilk kizda bobregimde protein kacagi vardi ondan erken dogdu ikinvi kizda da sezeryan gunu almaya gittigimde acilmam baslamis mecbur acil sezeryan oldum gun almaya giderken dogurdum 😊
Kubbbraa 33.haftaya girdim ve temizliğe başladım baya bayram temizliğimi doğum temizligimi dip köşe dolap içi dışı koltuk perdeydi camdi 1 hafta sürer sonra bebisin kıyafetleri var yıkanıp utulenecek çanta yapılacak off yazarken yoruldum aaa dostlar 🙈🙈😂
Kaktus greybrde ben 32 de hazırlamıştım, daha agirlasinca zor olur diye, iyi ki hazirlamisim 39+3 olduk is yapmak zorlaştı baya sabir da tükendi 😆
Senayyaprak33 greybrde bende 31+5 canım bende inşallah bu aydan itibaren her şeyi yapmaya başlayacam😍♥️
Yagmurm2 ayzurz35 cok şükür 1800 doğdu 15 gün kuvezde kaldi suan 5 yasında kizim sadece ciğerleri gelismedigi icin kuvezde kaldi baska bi sağlık problemimiz olmadi allahım a bin şükür
Ada_omertoprak2116 mcansu Çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten bilmiyordum Bu Bilgi için çok teşekkür ederim 🙏😇
Hifaefraimm greybrde hazırla bence geç bile kaldın çünkü sonra hazırlamaya vaktin kalmıyo vede o kadar yorgun oluyo ki insan
Hifaefraimm mcansu bak işte bınu bilmiyordum bu benim de işime yarıyabilir cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için