Gamzektk greybrde herşeyini yıka ütüle hurca koy hepsini kendini yormadan temiz olunca her zaman hazırlarsın çantayı
Derya2021 Bende 28+5 günlük oldum ama kararsız kaldım ne zaman hazırlıcam diye haftaya başlarım olmadı bende 🤗
mcansu Derya2021 aynıyız. 🌼 Bende 28+5teyim. Eşyalarını tamamladım bi kendime pijama takımı alıcam tek eksik o kaldı çanta için. Bugün bebişin çamaşırlarını ilk postasını yıkadım. ☺️ Erken doğum riskim de var çünkü erken de ağırlaştım birde karnım erken çıktı çabuk büyüdü. Anca yavaş yavaş yaparım bi hafta on gün sürer diye.
gamzeeee07 Derya2021 günü gününe aynıyız ☺️ Özellikle kendimle ilgili eksiklerim var bebişe baya bişey aldık 👶🏻
Esenburhan123 hilal8689 evet kesinlikle 30 da iyi ki hazırlamışsım suan 35 haftalığım kıpırdamaya eğilmeye zaman zaman halim olmuyor
kirpapatyasiii greybrde 33+4 deyim dün hazırladım 😊 aslında erken doğum riskim var ama anca hazırladım 😅
Esrakly kirpapatyasiii benimde erken doğum riskim var 30+ 4 haftalığım daha hazırlamadım ilk gebeliğim erken diye düşünüyorum bebişin kıyafetleri ni daha yıkatmadım bile başlasam mı bilemedim ?
Esssmom greybrde 30.haftaya girdiğimde çamaşırları yıkadım ütüledim. Hastaneye gotureceklerimi kilitli buzdolabı poşetine koyup ağzını kapattım. Aklıma gelen diğer şeyleri de yavaş yavaş poşetleyip koyuyorum bi kenara en son 34te falan kapatırım valizi sanırım
annesi21 Esssmom bence hastaneye götüreceklerinizi ayırın ama poşete koymayın kilitli dolap poşetinde kokar diye ben koymadım
Yagmurm2 Kizim 32 haftalik dogdu 27de hazrlamistim 2. Gebeligim herseyi yikandi utulendi cantayida 1 2 haftaya hallederim yani erkenden halletmek daha iyi rabbim hepimize saglikla hayirlisi ve vaktinde doğurup kucaklamayi nasip eylesin
fyzakts Yagmurm2 canim beni yanlis anlamazsan sey sorcam mesela 32 de dogunca kuveze mi aliyolar yoksa sana mi veriyolar
Bilge5959 greybrde valla bende 29 haftadayım hazırladım ne olcağı belli olmaz çnkü bazı minişler dünyaya gelmek için sabırsızlanıyor 😂🐣
muallimehanimmom5 Bilge5959 bende bugün 29. Haftaya girdim nasıl gidiyor hamileliğiniz😊 bir kaç gündür sağ kaburga kemiğimden sırtıma doğru agrı var ama sağ taraf özellikle 🤨 sadece yatınca geçiyor sizde de oluyor mu bu şekilde ağrı
MelH greybrde 32+2 yım hala hazırlamadim Ekim sonu doğumum Ekimin başında yapmayı düşünüyorum aynı zamanda bı yardimcida buldum evimi temizletip halıları actircam ins planlandığı gibi olur🙏
sedanur4004 greybrde yavaştan baslayabilirsin canım doğuma 13 günüm kaldı 34. Haftada hazırlamıştım eksikler vardı geçen hafta tamamlayıp kapattım
elifkrsbn greybrde erken doğum gibi bi riskim yoktu yani hiçbi kontrolümde doktorum öyle bişey söylemedi bende dolabını düzenlerken hazırladım 35. haftamda 😊
iremk00 greybrde aynı haftadayız, benim biraz eksiğim var kendi geceliğim çamaşırım bebeğin bezi kaldı onları da alırsam 33 gibi hazırlamayı düşünüyorum