Altay_yuksel greybrde ben 28. Haftada hazırladım valla nolur nolmaz diye, ne kadar erken okadar iyi son zamanlarda insanın haşi olmuyor ağrılar alıyor başını gidiyor 35. Haftadan sonra , bebeğin kıyafetlerini yıka kurut 30 derecede ütüle :))
hilal8689 greybrde valla ben 30-31de yıkama ütülemeyi yapıp hazırladım. Sonradan ağırlaşıyo insan bi an önce yapın.
Esenburhan123 hilal8689 evet kesinlikle 30 da iyi ki hazırlamışsım suan 35 haftalığım kıpırdamaya eğilmeye zaman zaman halim olmuyor
Kaderyusuf greybrde 34 te hazırlayacağım. Ondan önce doğum olunca bebeği anne yanına vermiyorlar o yüzden o hafta uygun geldi
Fulyabaykan greybrde 30 haftalığım bendr hazırlamadım hiç birşey ama ne kadar erken hazırlasak o kadar iyi 🥰
Yaz0808 greybrde ilk gebeligimde eğitimde bize 28. haftadan itibaren hazir olması gerektiğini soylemislerdi🤍
meri2021 Yaz0808 merhaba peki tam olarak ne koyulmalı anne bebek çantasına 🙏🙈 benimde ilk gebeliğim 30a dogru gidiyorum benimde hazırlamam gerekiyor sanırım
Denal Aynen erken hazırlanmalı 30 dan sonra ciddin insan ağırlaşıyor…hoş keyifle yapıyorsun ama ikinci üçüncü gebelikde erkenden hazırlaması şart tecrübeli anneler bilir…benim ikinci gebeligim o yüzden oğlumun kıyafetlerini yıkadım ama bir tür daha yikayip ayarlayıp kaldiracam herşey hazır olsun
Kbrayank greybrde Sen ne zaman uygunsan o zaman hazırla haftasi yok bunun uygun ne goruyorsan al koy kenara
kubrapaltc Bende 30+5teyim iki gün önce başladım her gün biraz biraz başına oturup bir şeyler ekleyip not alıyorum eksiklerimi görebilmek adına.Bence erken hazırlanması daha iyi çünkü açıkcası 28. Haftadan sonra insan artık ağırlaşmaya başlıyor
Pinar__50 greybrde bence ne kadar erken hazırlanırsa o kadar iyi cunku insan son haftalarda baya ağırlaşıyor hıc ıs yapası gelmıyor ozellıkle kıyafetler 32 den sonraya kalınca çok yoruyor insanı
Pambix greybrde 33 haftaligim kısmetse bu haftasonu hazirlicam .eksiklerim tamamlandı ama valize koymadım yani 😄