Dilose Samiyusuf56 kız olma ihtimali %70canım ama bebeğe bakılırsa erkeğe de benzettim duruşu falan. Kaç haftalıksın
Tubashn185 Dilose bende Şanlıurfa dayım siz utrasyon dan anliyormusunuz bana bakın lütfen https://resimyukle.io/r/k8qpqXgZfw
Dilose Yanaray canım bebeğin erkek sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 🤲 cinsiyeti öğrenince mutlaka yaz bana
polyanne Buseli doğru bile olsa Dr canlı canlı göremiyoken onlar nasıl bilecek tahmini söyler parayı aldığına bakar 😂
Tubashn185 Dilose Ayşe baza gittim 14 haftalık ti kız diyip kapattı iki kızim daha var evde burda kim tahmin ettiyse erkek dedi inşallah yanilmistir doktorumda siz nasıl anlıyorsunuz nerden benzettiniz
Dilose Tubashn185 yeni gelmiş o zaman o doktor hiç duymadım orda birde 14 haftalıkken kız olduğu belli olmuyor ki başından salma yapmış galiba bir daha ne zaman gideceksin başka doktor a görün istersen Bi
Tubashn185 Dilose şuan 18 haftalık olduk 20 de gidecem kısmetse aynen başka doktora gidecem inşallah banada dua edin lütfen çok istiyorum erkek olmasını hayırlısiyla tabikide
Dilose Tubashn185 Fatma hocaya git çom iyi bir doktor ben 12 haftalıktım bana cinsiyetini söylemişti oğlumda mutlaka haberin verin bana öğrenince
Mutlu_anne Tubashn185 kaç çocuğunuz var bende 3 cuye hamileyim bugün doktorumuz kıza benzetti üçüncü prenses geliyor