Buseli Normal dogum da epidural anestezi yapılıyor diye duydum dogru mu ve bizim istegimiz ile yapılıyor mu bilen var mı anneler🙈☺️
goktugun_annesiii Buseli benim de duyduğuma göre yapılıyormuş canım Allah nasip ederse Bende öyle istiyorum ama bakalım özele mi gidiyorsun acaba özelde yapılıyor diye biliyorum 5 cm açıklıktan sonra 🤷🏼♀️
Zesa17 Buseli normal doğumda epiduralı çok önermiyorlar bende öyle düşünüyordum ama araştırmalarım sonucundan vazgeçtim. Sancı hissedilmediği için normal doğumu zorlaştırıyormuş “ıkınma” olarak adlandıran eylem tam gerçekleşmediği zor oluyormuş
Buseli goktugun_annesiii özele gittim fakat doktorumdan memnun kalmadım acele bir şekilde muayene edilip gönderildim sorularım var aklımda hiçbirini soramadım henüz o yüzden buraya yazdım ☺️
goktugun_annesiii Buseli anladım canım özel hastanelerde spinal ve epidural yapılıyormuş duyduğuma göre devlet hastanelerinde yokmuş ve sen istersen yapıyorlar epidural dayanamıyorum epidural yapın dersin olur biter bende öyle yapıcam 🤣🤣
goktugun_annesiii Buseli kaç haftalıksın canım bende çok korkuyorum valla 😅😅 hangi şehirde oturuyorsun
goktugun_annesiii Buseli vallaha henüz birşey kullanmadım canım ama kasıklarım da çatlakların oluşmaya başlamış Perşembe günü randevum var doktorum sorucam bakalım sen ne kullanıyorsun 😇
Buseli goktugun_annesiii bio oil çatlak yagi aldım ama hiç kullanmadım birde seba med çatlak kremi duydum teyzem kullandı 9 yıl oldu eşi doktordu hiç çatlağı yok suan
Fulyabaykan goktugun_annesiii ben düzenli kullanmıyorum üşeniyorum o yüzden etkisini gördüm desem yalan olur 😅