Elcnbykckr Fk_53 hareketi olduğunu içerde hissettiğim icin içim rahat hic hissetmeseydim ozaman dediğin gibi korku sarardı beni☺️ Benim tek merak ettiğim bukadar hareketliyken birden hareketlerinin yavaslaması ☺️☺️ Benim kontrolümede cok var Ekim başı.
Fk_53 Elcnbykckr işte ben de öyleyim derisin den bile görüyordum bazen azcik sonra böyle yavaslayin ca hareketi ben de korktum kalp atışını dinledim ama ultrason olmayınca tam anlamıyla rahat edemedim açıkçası 😊 sizin kontrole varmış baya ben onu sorup sana yazarım canım
Calisananne25 Elcnbykckr yani işte doktorum öyle dedi valla ben de şimdiden hazırlıyorum kendimi önümüzdeki aylar az hareket ederse diye 😁
Veraay60 Elcnbykckr normal canım benimde öyle çünkü. Şu an 26+2′yim sakin sakin vuruşlar sergiliyor kendi kendine orada bişeyler yapıyor kedi 😄 stres yapma normaldir Allahın izniyle
Kafam Elcnbykckr bende 26 da uc gun hissetmedim diye kosmustum doktoruma gayette oynuyomus 😂 ama iki gun ufak ta olsa hissetmezsen gel demişti doktorum çok aklın takıldıysa saglık ocagına git kalp atısına baktır